Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC. continuă pe Antena3

11 persoane au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc intr-o moschee siita din capitala Kuweitului, in timp ce zeci de credinciosi participau la Rugaciunea de Vineri. Un medic, martor al atentatului, a declarat ca cel putin 11.

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

GALERIE FOTO. ATENTAT TERORIST in TUNISIA. Cel putin 27 de oameni au murit. Un terorist a fost impuscat

Persoane inarmate au atacat, vineri, doua hoteluri din statiunea tunisiana Sousse, frecventata de turisti britanici, provocand moartea a sapte persoane.

GALERIE FOTO VIDEO. ATAC SINUCIGAS intr-o moschee din KUWEIT in care se rugau 2000 de oameni. ISIS a revendicat atacul

Cel putin 16 oameni au murit si opt au fost ranite, vineri, intr-un atac sinucigas ce a vizat o moschee siita musulmana din capitala Kuweitului unde se aflau 2. 000 de credinciosi la slujba de vineri.

Canicula face din ce in ce mai multe victime in Pakistan. Cel putin 700 de oameni au murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza valului de caldura care afecteaza provincia Sindh din sudul Pakistanului a ajuns, marti, la 500, au anuntat oficialii, in timp ce alte cateva mii sunt internate in spitale.

Canicula face din ce in ce mai multe victime in Pakistan. Cel putin 500 de oameni au murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza valului de caldura care afecteaza provincia Sindh din sudul Pakistanului a ajuns, marti, la 500, au anuntat oficialii, in timp ce alte cateva mii sunt internate in spitale.

Accident GRAV in Rusia! 15 oameni au murit, dupa ce un camion a intrat intr-un autobuz plin de pasageri

15 persoane si-au pierdut viata, iar alte 11 au fost grav ranite dupa ce un autobuz a intrat in coliziune frontala cu un autocamion in regiunea Omsk, din sud-estul Siberiei, transmite TASS, citand surse.

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator, a murit dupa ce a stat in coma doua saptamani

Gheorghe Mosion, cel mai ambitios alergator din Romania, a murit la putin peste 80 de ani. Barbatul si-a inceput cariera de atlet cand a implinit 60 de ani si nu rata nicio competitie din tara. El spunea.

Siria: Cel putin 10 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi intr-un raid al regimului asupra unei moschei

Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO) a anuntat ca cel putin zece civili, printre care doi copii, au fost omorati luni si alti 20 au fost raniti intr-un bombardament aerian efectuat de aviatia.

Cel putin 13 morti, dupa o explozie la o moschee din Kuweit

Cel putin 13 persoane au fost ucise si mai multe ranite, vineri, intr-un atac sinucigas ce a vizat o moschee siita musulmana din capitala Kuweitului unde se aflau 2. 000 de credinciosi la slujba de vineri, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )