Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel putin 13 morti, dupa o explozie la o moschee din Kuweit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 13 morti, dupa o explozie la o moschee din Kuweit

Cel putin 13 persoane au fost ucise si mai multe ranite, vineri, intr-un atac sinucigas ce a vizat o moschee siita musulmana din capitala Kuweitului unde se aflau 2. 000 de credinciosi la slujba de vineri, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

11 persoane au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

O explozie puternica a avut loc intr-o moschee siita din capitala Kuweitului, in timp ce zeci de credinciosi participau la Rugaciunea de Vineri. Un medic, martor al atentatului, a declarat ca cel putin 11.

Cel putin 16 oameni au murit dupa explozia unei bombe intr-o moschee din Kuweit (VIDEO)

20 - Cel putin 16 oameni au murit, iar alti 180 au fost raniti intr-un atac comis vineri la o moschee din capitala Kuweitului, atacul fiind revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza ABC.

GALERIE FOTO VIDEO. ATAC SINUCIGAS intr-o moschee din KUWEIT in care se rugau 2000 de oameni. ISIS a revendicat atacul

Cel putin 16 oameni au murit si opt au fost ranite, vineri, intr-un atac sinucigas ce a vizat o moschee siita musulmana din capitala Kuweitului unde se aflau 2. 000 de credinciosi la slujba de vineri.

Atentat sinucigas la o moschee din Kuweit: Statul Islamic revendica operatiunea

Un atentat sinucigas a avut loc vineri la o moschee din Kuweit. in moscheea siita musulmana din capitala Kuweitului erau 2. 000 de credinciosi la momentul atentatului. Cel putin patru dintre acestia si-au.

Pakistan: Cel putin 700 de morti din cauza caniculei

Canicula din provincia Sindh, sudul Pakistanului, a facut numeroase victime. Numarul persoanelor decedate din aceasta cauza a ajuns la 700. Numarul acestora s-ar putea majora. 000 de persoane au fost tratate in.

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

Masacru in orasul sirian Kobane. Jihadistii din gruparea Statul Islamic au ucis cel putin 120 de civili

Cel putin 120 de civili au fost ucisi de catre gruparea Statul Islamic la Kobane dupa ce au lansat joi un atac surpriza asupra orasului sirian kurd aflat la granita cu Turcia, au informat Observatorul Sirian .

Atac terorist la doua hoteluri pline cu turisti din Tunisia. Reuters: Cel putin 27 persoane au fost ucise

Un atac terorist a avut loc vineri la doua hoteluri din orasul tunisian de coasta Sousse, informeaza BBC News. Potrivit Reuters, care citeaza ministerul tunisian de Interne, cel putin 27 persoane au fost ucise in.

Siria: Cel putin 10 civili, printre care si doi copii, au fost ucisi intr-un raid al regimului asupra unei moschei

Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDO) a anuntat ca cel putin zece civili, printre care doi copii, au fost omorati luni si alti 20 au fost raniti intr-un bombardament aerian efectuat de aviatia.

Lily Allen se reinventeaza. Sexy, dupa explozie

Recent s-a plans ca a fost implicata intr-o explozie, dar Lily Allen demonstreaza inca o data ca este o diva care se reinventeaza mereu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )