Libnet.ro
UNICEF

15:30

11 romani, judecati pentru proxenetism in Franta.

România Liberă România Liberă,
11 romani, judecati pentru proxenetism in Franta.

Procesul a doua retele de proxeneti originari din Romania s-a deschis, miercuri, la Evry, in apropiere de Paris, intr-o ambianta tensionata, cei 11 suspecti fiind acuzati ca au exploatat tinere romance in padurea Senart, relateaza Le Parisien, in editia electronica de joi, potrivit Mediafax. Dorin, un roman in varsta de 35 de ani cu alura de luptator de sumo, este suspectat ca ar fi liderul uneia dintre cele doua retele. Dupa ce una dintre victimele acestuia, Maria, in varsta de 25 de ani, a . continuă pe România Liberă

Romani, judecati pentru proxenetism in Franta.

Procesul a doua retele de proxeneti originari din Romania s-a deschis, miercuri, la Evry, in apropiere de Paris, intr-o ambianta tensionata, cei 11 suspecti fiind acuzati ca au exploatat tinere romance in padurea Senart, relateaza Le Parisien, in editia electronica de joi, potrivit Mediafax. Dorin, un roman in varsta de 35 de ani cu alura de luptator de sumo, este suspectat ca ar fi liderul uneia dintre cele doua retele. Dupa ce una dintre victimele acestuia, Maria, in varsta de 25 de ani, a .

Constanta: Cele trei persoane retinute pentru proxenetism si trafic de minori au fost arestate

Cele trei persoane retinute miercuri de procurorii constanteni in cazul de proxenetism si trafic de minori, in care una din victime a fost o eleva de 13 ani, au fost arestate preventiv, informeaza Mediafax.

PORNOGRAFIE INFANTILA. Cele trei persoane retinute pentru proxenetism si trafic de minori au ...

Cele trei persoane retinute de procurorii constanteni in cazul de proxenetism si trafic de minori in care una dintre victime este o eleva de 13 ani au fost arestate preventiv, ceilalti zece suspecti din dosar, intre care si invatatoarea care a racolat-o pe eleva, fiind cercetati in libertate, scrie Mediafax. Magistratii Tribunalului Constanta au admis, miercuri seara, propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile formulata de procurorii DIICOT impotriva lui Costel Albescu, Mustafa Niazi .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )