Libnet.ro
UNICEF

08:30

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii la Transporturi

B1 B1,
11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii la Transporturi

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern, potrivit Mediafax. Astfel, in subordinea. continuă pe B1

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Astfel, in subordinea Ministerului.

Ping-pong cu spitalele. 11 unitati medicale au trecut inapoi in subordinea Ministerului Transporturilor

La loc comanda. Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata ieri de Guvern. Asta in conditiile in care anul trecut 13 spitale din subordinea Ministerului Transporturilor erau trecute la Sanatate.

Un numar de 11 spitale au fost trecute de la Ministerul Sanatatii la Transporturi

Unspreze spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatii, la Ministerul Transporturilor. Mutarea s-a facut printr-o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern.

11 spitale trec de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Transporturilor

Un numar de 11 spitale vor trece din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Transporturilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta lansat miercuri in dezbatere publica. Astfel, Ministerul Transporturilor va prelua nu doar patrimoniul unitatilor sanitare ci si personalul medical.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a fost eliberat din inchisoare

Victor Atanasie Stanculescu a fost eliberat din inchisoare, dupa ce judecatorii Tribunalului Ilfov au admis cererea de eliberare conditionata. Fostul general a executat o treime din pedeapsa de 15 ani de.

Dragnea: Au fost eliminati din minister tehnicienii care se ocupau cu returnarea proiectelor la primari

Liviu Dragnea, viceprim-ministru si Ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice a precizat, joi, la Arad, ca activitatea ministerului pe care o conduce a fost eficientizata fiind eliminati o serie de tehnicieni care nu facau altceva decat sa returneze primarilor dosarele cu proiecte.

ANI: Fost viceprimar din Oltenita, in conflict de interese administrativ

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca fostul viceprimar din Oltenita, Florian Cercel, s-a aflat in conflict de interese administrativ.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )