Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un numar de 11 spitale au fost trecute de la Ministerul Sanatatii la Transporturi

România Liberă România Liberă,
Un numar de 11 spitale au fost trecute de la Ministerul Sanatatii la Transporturi

Unspreze spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatii, la Ministerul Transporturilor. Mutarea s-a facut printr-o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. continuă pe România Liberă

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii la Transporturi

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern, potrivit Mediafax. Astfel, in subordinea.

11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor

Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in cea a Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Astfel, in subordinea Ministerului.

11 spitale trec de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Transporturilor

Un numar de 11 spitale vor trece din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Transporturilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta lansat miercuri in dezbatere publica. Astfel, Ministerul Transporturilor va prelua nu doar patrimoniul unitatilor sanitare ci si personalul medical.

Ministerul Sanatatii vrea sa interzica tatuajele si percingurile pentru anumite categorii de bolnavi

Persoanele nevazatoare sau bolnavii de SIDA nu vor mai avea voie sa isi faca tatuaje si piercinguri. Asta se va intampla daca va fi pus in aplicare un proiect de hotarare initiat de Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii vrea sa interzica tatuajele si piercing-urile pentru nevazatori si bolnavii de SIDA

Saloanele si cabinetele de infrumusetare nu vor mai avea voie sa tatueze sau sa puna piercing-uri orbilor, bolnavilor psihic, gravidelor si pacientilor cu SIDA, hepatita sau diabet zaharat, iar piercing-urile in zona organelor sexuale vor interzise minorilor, arata un proiect elaborat de Ministerul Sanatatii, citat de Mediafax.

Ping-pong cu spitalele. 11 unitati medicale au trecut inapoi in subordinea Ministerului Transporturilor

La loc comanda. Un numar de 11 spitale au fost trecute din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Transporturilor, prin ordonanta de urgenta aprobata ieri de Guvern. Asta in conditiile in care anul trecut 13 spitale din subordinea Ministerului Transporturilor erau trecute la Sanatate.

Banicioiu, despre retetele false: Dauna trebuie recuperata. Daca se confirma, Ministerul Sanatatii se constituie parte civila

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, miercuri, ca ministerul pe care il conduce se va constitui parte civila in dosarul retetelor false, daca se confirma frauda, el adaugand ca dauna.

Ministerul Sanatatii s-ar putea constitui parte civila in dosarul retetelor oncologice

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat miercuri la Sibiu ca ministerul s-ar putea constitui parte civila daca frauda in cazul retetelor oncologice se confirma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )