Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministerul Sanatatii vrea sa interzica tatuajele si piercing-urile pentru nevazatori si bolnavii de SIDA

România Liberă România Liberă,
Ministerul Sanatatii vrea sa interzica tatuajele si piercing-urile pentru nevazatori si bolnavii de SIDA

Saloanele si cabinetele de infrumusetare nu vor mai avea voie sa tatueze sau sa puna piercing-uri orbilor, bolnavilor psihic, gravidelor si pacientilor cu SIDA, hepatita sau diabet zaharat, iar piercing-urile in zona organelor sexuale vor interzise minorilor, arata un proiect elaborat de Ministerul Sanatatii, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

PROIECT Tatuajele si piercing-urile pentru gravide si nevazatori, interzise

Saloanele si cabinetele de infrumusetare nu vor mai avea voie sa tatueze sau sa puna piercing-uri orbilor, bolnavilor psihic, gravidelor si pacientilor cu SIDA, hepatita sau diabet zaharat, iar piercing-urile in zona organelor sexuale vor interzise minorilor, conform unui proiect de ordin al Ministerului Sanatatii.

PROIECT Tatuajele si piercingurile pentru gravide si nevazatori, interzise

Saloanele si cabinetele de infrumusetare nu vor mai avea voie sa tatueze sau sa le puna piercinguri orbilor, bolnavilor psihic, gravidelor si pacientilor cu SIDA, hepatita sau diabet zaharat, iar piercingurile in zona organelor sexuale vor fi interzise minorilor, conform unui proiect de ordin al Ministerului Sanatatii.

11 spitale trec de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Transporturilor

Un numar de 11 spitale vor trece din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Transporturilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta lansat miercuri in dezbatere publica. Astfel, Ministerul Transporturilor va prelua nu doar patrimoniul unitatilor sanitare ci si personalul medical.

Banicioiu, despre retetele false: Dauna trebuie recuperata. Daca se confirma, Ministerul Sanatatii se constituie parte civila

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, miercuri, ca ministerul pe care il conduce se va constitui parte civila in dosarul retetelor false, daca se confirma frauda, el adaugand ca dauna.

Ministerul Sanatatii s-ar putea constitui parte civila in dosarul retetelor oncologice

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat miercuri la Sibiu ca ministerul s-ar putea constitui parte civila daca frauda in cazul retetelor oncologice se confirma.

Ministerul Transporturilor vrea sa preia spitalul CFR din Craiova. Unitatea spitaliceasca este in prag de faliment

Un proiect de Ordonanta de Urgenta privind trecerea a 11 unitati spitalicesti din tara la Ministerul Transporturilor a fost lansat pentru dezbaterea publica. Spitalul CFR din Craiova are datorii de peste 200. 000 de lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )