Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministerul Transporturilor vrea sa preia spitalul CFR din Craiova. Unitatea spitaliceasca este in prag de faliment

Adevărul Adevărul,
Ministerul Transporturilor vrea sa preia spitalul CFR din Craiova. Unitatea spitaliceasca este in prag de faliment

Un proiect de Ordonanta de Urgenta privind trecerea a 11 unitati spitalicesti din tara la Ministerul Transporturilor a fost lansat pentru dezbaterea publica. Spitalul CFR din Craiova are datorii de peste 200. 000 de lei. continuă pe Adevărul

11 spitale trec de la Ministerul Sanatatii la Ministerul Transporturilor

Un numar de 11 spitale vor trece din subordinea Ministerului Sanatatii in subordinea Ministerului Transporturilor, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta lansat miercuri in dezbatere publica. Astfel, Ministerul Transporturilor va prelua nu doar patrimoniul unitatilor sanitare ci si personalul medical.

Zaharescu a fost inlocuit din Consiliul de Administratie al E.ON Gaz cu Iulian Matache, secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Andrei Zaharescu, fost purtator de cuvant al Guvernului, a fost inlocuit din Consiliul de Administratie al E. ON Gaz Distributie, unde statul este actionar minoritar, cu Iulian Matache, secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor.

Ancheta la Spitalul Judetean din Targoviste in urma unor imagini cu o pacienta legata de pat

Directia de Sanatate Publica Dambovita s-a autosesizat si a deschis o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, in urma difuzarii unor imagini cu o pacienta legata cu pijamaua de pat, in.

Ancheta la Spitalul Judetean din Targoviste, dupa IMAGINILE cu bolnavii legati de paturi cu propriile pijamale

Ministrul Sanatatii a cerut o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. Asta dupa ce postul nostru de televiziune a difuzat un material realizat cu camera ascunsa, care a dezvaluit modul in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )