Libnet.ro
UNICEF

16:00

11.000 de credite acordate anul acesta prin Prima casa

România Liberă România Liberă,
11.000 de credite acordate anul acesta prin Prima casa

Romanii au accesat in primele sase luni ale acestui an peste 11 mii de coredite acordate prin intermediul programului Prima casa. O treime dintre acestia locuiesc in Capitala. continuă pe România Liberă

FNGCIMM a acordat peste 11.000 de garantii prin Prima Casa in primul semestru

Fondul Na and tional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a acordat peste 11. 000 de garan and tii in cadrul programului Prima Casa in primul semestru al acestui an, aproape 30% dintre acestea fiind pentru municipiul Bucure and sti.

Prima Casa: 11.000 de garantii in primele 6 luni. Cat a mai ramas din plafonul pe 2014

Aproximativ jumatate din plafonul total disponibil in 2014 in programul Prima Casa a fost utilizat in primele 6 luni ale anului. Cele mai multe solicitari de credite prin programul Prima Casa vin din Bucuresti, care acopera 30% din cererea de locuinte.

Prima Casa are doua camere pentru jumatate din beneficiarii programului. Cine a luat credite in primele sase luni si ce banci acorda finantari

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a acordat in primele sase luni peste 11. 000 de garantii in cadrul Programului Prima Casa, apartamentele cu doua camere fiind modulul preferat pentru mai mult de jumatate din beneficiari.

Prima Masina, un nou program guvernamental, dupa formatul Prima Casa

Tinerii cu varste intre 18 si 30 de ani ar putea beneficia de un nou program guvernamental dupa formatul celui consacrat sub numele de Prima Casa. Prima Masina ar trebui sa le ofere tinerilor posibilitatea de a achizitiona un automobil in conditii mai bune decat prin creditele auto traditionale.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )