Libnet.ro
UNICEF

01:05

12 banci din Romania sunt in pericol! Expertii IBM au descoperit un troian care vizeaza exclusiv bancile de la noi din tara

Antena3 Antena3,
12 banci din Romania sunt in pericol! Expertii IBM au descoperit un troian care vizeaza exclusiv bancile de la noi din tara

IBM a descoperit o versiune de malware Tinba v3 configurata pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania, iar un expert in cyber intelligence al companiei americane recomanda institutiilor de credit. continuă pe Antena3

A fost conceput un program malware pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania

IBM a descoperit o versiune de malware Tinba v3 configurata pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania, iar un expert in cyber intelligence al companiei americane recomanda institutiilor de credit sa-si informeze clientii si sa colaboreze cat mai bine cu furnizorii de securitate antifrauda, informeaza site-ul securityintelligence. com.

IBM a descoperit un program malware conceput pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania

Cercetatorii IBM Security X-Force au analizat la sfarsitul lunii iulie o noua varianta a programului Tinba v3 Trojan, iar aceasta este, potrivit expertilor, primul malware conceput pentru a ataca exclusiv 12.

IBM a descoperit un program malware conceput pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania. Acesta strange date de autentificare prin internet banking

IBM a descoperit o versiune de malware configurata pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania, iar un expert in securitate al companiei americane recomanda institutiilor de credit sa-si informeze clientii si sa colaboreze cat mai bine cu furnizorii de securitate antifrauda.

Aproape 1.000 de masini Toyota din Romania sunt rechemate in service din cauza airbag-urilor Takata

Un total de 947 automobile Toyota Yaris, Toyota RAV4 si Toyota Hilux comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme cu airbag-urile produse de furnizorul japonez Takata. Masinile sunt fabricate in tari precum Japonia, Franta si Africa de Sud.

Peste 2.000 de Renault Clio IV din Romania sunt rechemate in service din cauza franelor

Renault a identificat la 2. 018 masini Clio IV din Romania o posibila deteriorare a conductei/conductelor flexibile de frana pentru rotile din fata, fapt care poate conduce la diminuarea eficacitatii sistemului de franare al masinii. Din acest motiv toate aceste automobile sunt rechemate in service.

IBM a descoperit un virus conceput SPECIAL pentru a ataca bancile romanesti

Compania IBM a descoperit un virus nou, care a fost conceput exclusiv pentru a ataca 12 banci din Romania.

ANALIZA Cum au performat marile banci din Romania in primul semestru

Cele mai mari banci din Romania au inregistrat profituri in crestere in primele sase luni ale acestui an, odata cu reluarea creditarii, dar si ca urmare a restructurarilor si a curatarii portofoliului de imprumuturi.

REVISTA PRESEI. Bucurestenii, cei mai mari consumatori de hrana din Romania

Din ziarele de marti aflam ca bucurestenii mananca un sfert din alimentele vandute in Romania si citim ca marile banci din Romania si-au crescut profiturile in pimele sase luni ale anului.

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania o noua gama de vinuri inovatoare: MUSE

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania gama de vinuri Muse in doua variante de prezentare, Day si Night. Gama Muse este un tribut adus unui stil de viata cosmopolit si rafinat. Conceptul Muse se bazeaza pe ideea de complementaritate fericita, dar si opozitie, intre zi si noapte, intre soare si luna ca muze primordiale. Cu un gust savuros si arome exotice, Muse Day ne poarta intr-o calatorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri si iasomie, acompaniate de note fine de piersici si cirese, in timp ce Muse Night promite seri lungi si elegante, cu arome savuroase de fructe exotice.

Marko Bela (UDMR): Tensiunile romano-ungare imi amintesc de anii 90. MAE nu are dreptate cand respinge orice opinie privind situatia maghiarilor din Romania

Liderul senatorilor UDMR, Marko Bela, considera ca Ministerul Afacerilor Externe nu are dreptate atunci cand respinge orice opinie privitoare la situatia maghiarilor din Romania si sustine ca aceasta institutie.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2303 seconds )