Libnet.ro
UNICEF

17:30

13! Bataie in miez de noapte la un non-stop din Bucuresti: Agresorii sunt cautati peste tot (VIDEO)

B1 B1,
13! Bataie in miez de noapte la un non-stop din Bucuresti: Agresorii sunt cautati peste tot (VIDEO)

La doar o ora dupa miezul noptii, trei tineri au iscat un scandal care a escaladat intr-o adevarata batalie, intr-un non-stop din cartierul bucurestean Drumul Taberei. Vanzatorul, un barbat de 53 de ani. continuă pe B1

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,41 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,41. S2 CLOR LIBER 0,44 mg/l;.

Barbat de 53 de ani agresat de mai multi tineri intr-un magazin din Bucuresti. Ajutati-ne sa ii gasim

Doi tineri au fost surprinsi de camerele de supraveghere dintr-un magazin in timp ce agresau un barbat de 53 de ani. Incidentul a avut loc in noaptea de 13 februarie. Politia Capitalei va solicita.

Anunt important pentru pensionarii din Bucuresti

Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, informeaza STB. Totodata, pensionarii pot opta si pentru un card pentru.

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Este strigator la cer (FOTO)

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

O soferita din Bucuresti, amenda record la Constanta

O femeie din Bucuresti a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca a intrat cu autoturismul pe plaja, in zona Trei papuci a municipiului Constanta. Politistii locali din cadrul Directiei Generale.

Bataie intr-o benzinarie din Cluj. Toata scena a fost filmata - VIDEO

Au fost lupte ca-n ring intr-o benzinarie din Cluj-Napoca. Doi soferi s-au luat la bataie dupa ce unul dintre ei, aflat la volanul unui BMW, nu a vrut sa stea la coada si a incercat sa se bage in.

Restaurantele din Bucuresti, mai bune decat oricand (I)

In urma cu cateva zile am dat Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018, prilej de sinteza, de bilant, de previziuni si de recomandari pentru viitor.

inca patru pacienti din Bucuresti au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 105

Inca patru persoane din Bucuresti au murit din cauza gripei, potrivi datelor tansmise, luni, de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul total a deceselor provocate de gripa a ajuns, astfel, la 105.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 12 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,35 mg/l; pH 7,66; TURBIDITATE: 0,61. S2 - CLOR LIBER 0,35 mg/l; pH.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )