Libnet.ro
UNICEF

01:05

13 morti si 25 de raniti in urma unui accident produs in Mexic

Antena3 Antena3,
13 morti si 25 de raniti in urma unui accident produs in Mexic

Un accident teribil a avut loc vineri in Mexic. Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite in urma unui grav accident de circulatie. Autocarul a cazut intr-o prapastie adanca de 30 de metri in a. continuă pe Antena3

Cel putin 12 persoane decedate in urma unui accident produs in Mexic

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte 25 au fost ranite dupa ce un autocar a cazut in prapastie, in apropierea orasului mexican Naucalpan, anunta autoritatile regionale, potrivit AFP.

Zece persoane, RANITE in urma unui accident rutier produs in Covasna.

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre masini a luat foc. Soferul a suferit arsuri grave, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 11, in apropierea localitatii Cernat, fiind dat publicitatii abia marti de catre ISU si Politie. Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, in accident au fost implicate un autoturism inmatriculat in Bucuresti si un autovehicul inmatriculat .

Accidente de circulatie soldate cu raniti, din cauza carosabilului umed

Marti dupa-amiaza, pe DN 2B, in afara localitatii Bentu, s-a produs un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane. Tot marti, alte doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident produs pe Soseaua Nordului din municipiul Buzau. in ambele cazuri, accidentele s-au produs din cauza asfaltului imbibat cu apa.

Accident teribil in Tennessee. Opt oameni si-au pierdut viata

Opt oameni si-au pierdut viata si alti 14 au fost raniti in urma unui teribil accident rutier petrecut in Tennessee. Un autocar, plin-ochi cu pelerini, a lovit o masina de teren, apoi s-a oprit intr-un.

Inconstienta a costat-o viata. O soferita cu permisul suspendat a provocat un grav accident pe DN 6

O soferita de 38 de ani, care avea permisul suspendat, a murit in urma unui accident produs pe DN 6 in zona localitatii Cosoveni, din judetul Dolj. Conducea cu viteza si din cauza carosabilului ud a.

Giuliano Gemma, simbol al western-spaghetti, a murit intr-un accident de masina

Tragedie si doliu in Italia. Giuliano Gemma a murit in urma unui accident de masina, marti, 1 octombrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )