Libnet.ro
UNICEF

07:30

Zece persoane, RANITE in urma unui accident rutier produs in Covasna.

România Liberă România Liberă,
Zece persoane, RANITE in urma unui accident rutier produs in Covasna.

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre masini a luat foc. Soferul a suferit arsuri grave, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 11, in apropierea localitatii Cernat, fiind dat publicitatii abia marti de catre ISU si Politie. Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, in accident au fost implicate un autoturism inmatriculat in Bucuresti si un autovehicul inmatriculat . continuă pe România Liberă

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii montane Sinaia. Masina in care se aflau persoanele decedate a derapat si s-a izbit frontal de un TIR.

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui.

Covasna: 10 persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Zece persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident rutier ce s-a produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Potrivit Mediafax, una dintre masini a luat foc, iar soferul.

ACCIDENT GRAV pe DN1: Trei persoane au murit.

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, dupa ce masina in care se aflau a derapat si s-a izbit frontal de un tir, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, accidentul s-a produs putin dupa miezul noptii, pe DN 1, in zona Izvorul Rece, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a pierdut .

Prahova: O masina s-a izbit de un TIR pe DN1. Trei persoane au murit pe loc

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe DN 1, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a .

Cinci persoane au ajuns la spital in urma unui accident. Una din victime este in coma

Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al Capitalei.

Vremea rea face victime in Ialomita. Trei copii raniti in urma unui accident de circulatie

Din cauza ploii abundente, soselele din Ialomita sunt un adevarat pericol pentru soferi. La Tandarei, soferul unui tir a alunecat pe carosabil si a ranit trei copii care veneau de la scoala.

Sase persoane,ranite intr-un accident in care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri ...

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, marti, dupa ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, pe DN 702 B, in judetul Dambovita, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, subinspector Alexandra Niculae, accidentul a avut loc pe DN 702 B, intre localitatile Manesti si Tatarani, dupa ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o autoutilitara. In urma impactului, au fost raniti sase pasageri din microbuz, iar la fata .

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Cluj Napoca: Doua persoane, ranite in urma unei explozii produse intr-un imobil

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unei explozii produse intr-un imobil din Cluj-Napoca. Deflagratia a avut loc la o soba de teracota din locuinta, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc marti, in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )