Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cluj Napoca: Doua persoane, ranite in urma unei explozii produse intr-un imobil

B1 B1,
Cluj Napoca: Doua persoane, ranite in urma unei explozii produse intr-un imobil

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unei explozii produse intr-un imobil din Cluj-Napoca. Deflagratia a avut loc la o soba de teracota din locuinta, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc marti, in. continuă pe B1

Trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice intr-un bloc din ...

O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei locatarii au fost evacuati, in conditiile in care au fost grav avariate parterul si primele doua etaje ale imobilului, unde nu se mai poate locui, transmite Mediafax. Explozia a avut loc intr-un bloc cu zece etaje de pe strada Republicii din Resita, intr-un apartament de la etajul al doilea. In urma deflagratiei, trei persoane au fost ranite, una fiind .

UPDATE: Un mort, trei raniti si zeci de persoane evacuate in urma unei explozii puternice ...

UPDATE: O femeie a fost gasita moarta, sub daramaturi, marti dimineata, pe trotuarul din fata blocului din Resita in care a avut loc o explozie, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, Ancuta Carbunaru, a declarat ca femeia a fost gasita in fata blocului, pe trotuar, sub daramaturi. _ _ _ _ _ O explozie puternica s-a produs, marti dimineata, intr-un bloc cu zece etaje din Resita, trei persoane fiind ranite, iar in urma deflagratiei .

Cel putin 25 de morti in urma unei explozii detonate intr-o piata din Pakistan

O explozie a fost provocata, duminica, intr-o piata din orasul pakistanez Peshawar, cauzand moartea a cel putin 25 de persoane si ranirea a altor 20, potrivit oficialilor citati de BBC News. Explozia vine la.

Zece persoane, RANITE in urma unui accident rutier produs in Covasna.

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre masini a luat foc. Soferul a suferit arsuri grave, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 11, in apropierea localitatii Cernat, fiind dat publicitatii abia marti de catre ISU si Politie. Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, in accident au fost implicate un autoturism inmatriculat in Bucuresti si un autovehicul inmatriculat .

Iran: Doua persoane, arestate, dupa ce au aruncat cu un pantof in directia lui Rohani.

Doua persoane au fost arestate in urma unor incidente care au avut loc sambata, la sosirea la Teheran a presedintelui iranian Hassan Rohani, in care s-a aruncat cu un pantof, a anuntat duminica un oficial din cadrul politiei citat de agentia Isna, relateaza AFP, conform Mediafax. Cateva zeci de tineri islamisti si-au manifestat furia, la iesirea de la aeroportul din Teheran, fata de presedintele Rohani, criticat pentru ca a vorbit la telefon cu presedintele american Barack Obama. Unul dintre .

Warren Buffett va castiga 2 miliarde de dolari in urma unei investitii la Goldman Sachs

Compania Berkshire Hathaway, condusa de miliardarul Warren Buffett, va castiga peste 2 miliarde de dolari in urma unei investitii la Goldman Sachs in 2008, informeaza presa internationala.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita: 3 persoane ranite si zeci de locatari evacuati

O explozie puternica a avut loc marti dimineata intr-un bloc din Resita. Trei etaje din cele 10 ale imobilului au fost afectate. Tavanul dintre doua etaje a cedat in urma exploziei. Trei persoane au avut.

VIDEO Cum conduce soferul unei dube in Cluj: depaseste pe linie continua dubla si merge cu o viteza care ii incetineste pe ceilalti conducatori auto

Conducatorul auto al unei dube a reusit sa ii enerveze pe soferii care au circulat vineri, 27 septembrie, in zona aeroportului din Cluj-Napoca prin stilul sau de sofat. Un alt participant in trafic a filmat momentul si l-a pus pe trafictube. ro.

Participarea la Eurovision, printre criteriile de desemnare a trupelor care vor canta la Cluj de Ziua Nationala

Primaria Cluj pune la bataie 70. 000 de lei pentru concertele a doua trupe cu ocazia Zilei Nationale. Printre criteriile de desemnare a castigatorilor se numara: sa fi avut o piesa in top 10 cele mai difuzate piese romanesti din 2013, una din cele doua trupe sa fi reprezentat Romania la Eurovision sau una din trupe sa fi lansat minimum 7 albume. PNL Cluj-Napoca acuza municipalitatea ca a facut punctajul cu dedicatie.

Aerogara din Cluj are o noua denumire: Aeroportul International Avram Iancu

Decizia schimbarii denumirii Aeroportului International Cluj-Napoca a fost luata astazi de consilierii judeteni. Din 15 noiembrie, aerogara clujeana se va numi Aeroportul International Avram Iancu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )