Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aerogara din Cluj are o noua denumire: Aeroportul International Avram Iancu

Adevărul Adevărul,
Aerogara din Cluj are o noua denumire: Aeroportul International Avram Iancu

Decizia schimbarii denumirii Aeroportului International Cluj-Napoca a fost luata astazi de consilierii judeteni. Din 15 noiembrie, aerogara clujeana se va numi Aeroportul International Avram Iancu. continuă pe Adevărul

Boc a inaugurat Promenada Inimii in Parcul Central din Cluj si a parcurs un ...

Primarul Emil Boc a inaugurat, sambata, primele doua trasee ale Promenadei Inimii, in Parcul Central din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, si a parcurs un traseu cu o lungime de 600 de metri, alaturi de peste o suta de persoane, transmite Mediafax. Emil Boc a participat la un eveniment organizat de Spitalulul Clinic de Recuperare si Fundatia Romana a Inimii, de inaugurare a Promenadei Inimii in jurul lacului din Parcul Central, care le ofera clujenilor posibilitatea de a face .

Cel mai mare festival de literatura din Romania are loc la Iasi.

Cel mai mare eveniment dedicat literaturii din Romania va avea loc anul acesta la Iasi, intre 23 si 27 octombrie. Peste 200 de profesionisti ai cartii, din tara si strainatate scriitori, traducatori, editori, critici literari, distribuitori de carte, manageri cultural si-au anuntat participarea la Festivalul International de Literatura si Traducere FILIT) Iasi. Printre invitatii de marca, care au confirmat prezenta, se numara Herta Muller, laureata premiul Nobel pentru .

Cupa Romaniei: Tragerea la sorti a meciurilor din optimi are loc la 7 octombrie.

Tragerea la sorti a partidelor din oprimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana va avea loc la 7 octombrie, anunta Federatiei Romane de Fotbal, conform Mediafax. Tragerea la sorti se va defasura in Sala Nicolae Dobrin de la Casa Fotbalului, cu incepere de la ora 16. Echipele calificate in faza optimilor de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana sunt urmatoarele: FC Vaslui, Chindia Targoviste, Corona Brasov, Viitorul Constanta, ACS Poli Timisoara, Ripensia Timisoara, Dinamo Bucuresti, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )