Libnet.ro
UNICEF

09:30

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Antena3 Antena3,
Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui. continuă pe Antena3

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii montane Sinaia. Masina in care se aflau persoanele decedate a derapat si s-a izbit frontal de un TIR.

Trei damboviteni spulberati intr-un accident rutier, in Sinaia

Trei tineri, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 24 si 27 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in noaptea de duminica spre luni la intrarea in orasul Sinaia.

Prahova: O masina s-a izbit de un TIR pe DN1. Trei persoane au murit pe loc

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe DN 1, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a .

ACCIDENT GRAV pe DN1: Trei persoane au murit.

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, dupa ce masina in care se aflau a derapat si s-a izbit frontal de un tir, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, accidentul s-a produs putin dupa miezul noptii, pe DN 1, in zona Izvorul Rece, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a pierdut .

ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN7. O ambulata s-a izbit de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 169+900 de metri, in zona localitatii valcene Budesti. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor .

Imagini socante de la un accident rutier: masina unui tanar care adormise la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani, din judetul Gorj, a trecut prin clipe groaznice in aceasta dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani.

Trei tineri au murit, duminica noapte, intr-un grav accident pe DN 1, la Sinaia

Trei tineri si-au pierdut viata in noaptea de duminica spre luni, intr-un accident de circulatie care s-a produs pe DN 1, in apropiere de Sinaia. Masina lor a intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un TIR.

Distractia cu final tragic pentru sase tineri din Valcea. Doi dintre ei au murit si alti patru au ajuns la spital

Tinerii cu varste cuprinse intre 17 si 23 de ani au fost implicati intr-un accident rutier pe raza localitatii Slatioara. Dupa ce s-au distrat si au consumat alcool la discoteca, acestia au intrat cu masina intr-un stalp de pe marginea soselei.

Accident rutier grav in Valcea: Doi tineri si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost grav ranite

Doi tineri, o fata de 17 ani si un baiat de 20 de ani, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost grav ranite, duminica, in Valcea, dupa ce soferul, care nu avea permis de conducere si era baut,.

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )