Libnet.ro
UNICEF

15:30

ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN7. O ambulata s-a izbit de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 169+900 de metri, in zona localitatii valcene Budesti. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor . continuă pe România Liberă

Chicago: Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa coliziunea a doua trenuri

Cel putin 33 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din Chicago, informeaza Reuters. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata.

ACCIDENT GRAV pe DN1: Trei persoane au murit.

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, dupa ce masina in care se aflau a derapat si s-a izbit frontal de un tir, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, accidentul s-a produs putin dupa miezul noptii, pe DN 1, in zona Izvorul Rece, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a pierdut .

ACCIDENT CHICAGO: Cel putin 33 de raniti dupa coliziunea a doua trenuri.

Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din orasul american Chicago, informeaza Mediafax. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata in cartierul Forest Park din Chicago, a fost lovit de o alta garnitura care circula pe aceeasi linie. Cel putin 33 de oameni au fost raniti, fiind transportati la noua spitale din Chicago. Alte surse afirma ca in total au fost ranite 48 de persoane.

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Accident grav pe DN 7, langa Ramnicu Valcea. O cisterna a lovit o ambulanta

In urma accidentului au fost ranite trei persoane din ambulanta. Este vorba despre soferul si asistenta de pe salvare si un bolnav care ar fi trebuit sa ajunga in conditii de siguranta la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea.

Accident grav in Valcea:Doi tineri au murit.

Doi tineri, o fata de 17 ani si un baiat de 20 de ani, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost grav ranite, duminica, in Valcea, dupa ce soferul, care nu avea permis de conducere si era baut, a pierdut controlul volanului, iar masina a lovit mai multi copaci si un stalp electric. Accidentul a avut loc pe DN 67 Ramnicu Valcea - Horezu - Targu Jiu, in localitatea Slatioara, intr-o curba usoara la stanga. In autoturism se aflau sase tineri cu varste intre 17 si 23 de ani, cinci .

Explozie la o instalatie de fabricare de rachete in Turcia: Cel putin patru persoane au fost ranite

O explozie accidentala s-a produs, sambata, intr-o instalatie de fabricare de obuze si rachete de langa Ankara, ranind cel putin patru muncitori, dintre care doi grav. O deflagratie violenta a avut.

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii montane Sinaia. Masina in care se aflau persoanele decedate a derapat si s-a izbit frontal de un TIR.

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui.

Prahova: O masina s-a izbit de un TIR pe DN1. Trei persoane au murit pe loc

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe DN 1, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )