Libnet.ro
UNICEF

09:00

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii montane Sinaia. Masina in care se aflau persoanele decedate a derapat si s-a izbit frontal de un TIR. continuă pe Adevărul

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui.

ACCIDENT GRAV pe DN1: Trei persoane au murit.

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, dupa ce masina in care se aflau a derapat si s-a izbit frontal de un tir, informeaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, accidentul s-a produs putin dupa miezul noptii, pe DN 1, in zona Izvorul Rece, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a pierdut .

Prahova: O masina s-a izbit de un TIR pe DN1. Trei persoane au murit pe loc

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe DN 1, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a .

Vremea rea face victime in Ialomita. Trei copii raniti in urma unui accident de circulatie

Din cauza ploii abundente, soselele din Ialomita sunt un adevarat pericol pentru soferi. La Tandarei, soferul unui tir a alunecat pe carosabil si a ranit trei copii care veneau de la scoala.

O persoana a fost ranita in urma unui accident din nordul Capitalei, in care au fost implicate patru masini

O persoana a fost grav ranita in urma unui accident care s-a petrecut pe Soseaua Petricani din Capitala. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 10. 00, iar traficul a fost oprit aproximativ 30 de minute.

Trei damboviteni spulberati intr-un accident rutier, in Sinaia

Trei tineri, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 24 si 27 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in noaptea de duminica spre luni la intrarea in orasul Sinaia.

Cinci persoane au ajuns la spital in urma unui accident. Una din victime este in coma

Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al Capitalei.

Imagini socante de la un accident rutier: masina unui tanar care adormise la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani, din judetul Gorj, a trecut prin clipe groaznice in aceasta dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani.

Imagini socante: masina unui tanar care a adormit la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani, din judetul Gorj, a trecut prin clipe groaznice vineri dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani.

FOTO Masina unui tanar care a adormit la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani din judetul Gorj a trecut prin clipe groaznice vineri dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )