Libnet.ro
UNICEF

08:00

Covasna: 10 persoane au fost ranite intr-un accident rutier

B1 B1,
Covasna: 10 persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Zece persoane au fost ranite, luni seara, intr-un accident rutier ce s-a produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Potrivit Mediafax, una dintre masini a luat foc, iar soferul. continuă pe B1

Sase persoane,ranite intr-un accident in care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri ...

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, marti, dupa ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, pe DN 702 B, in judetul Dambovita, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, subinspector Alexandra Niculae, accidentul a avut loc pe DN 702 B, intre localitatile Manesti si Tatarani, dupa ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o autoutilitara. In urma impactului, au fost raniti sase pasageri din microbuz, iar la fata .

ISU Bucuresti: in numai 10 ore, trei persoane au fost ranite, 61 de masini au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vant

In decursul a 10 ore, in Bucuresti, trei persoane au fost ranite, 61 de autoturisme au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vantul puternic, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

ISU Bucuresti: in numai 10 ore, trei persoane au fost ranite, 61 de masini au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vant (FOTO)

In decursul a 10 ore, in Bucuresti, trei persoane au fost ranite, 61 de autoturisme au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vantul puternic, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Dambovita: Sase persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a lovit o autoutilitara

Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, marti, pe DN 702B, in judetul Dambovita. in urma impactului, sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, informeaza Mediafax.

Prahova: Trei persoane au murit intr-un accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii Sinaia, transmite Mediafax. Soferul unui.

ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN7. O ambulata s-a izbit de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 169+900 de metri, in zona localitatii valcene Budesti. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor .

Chicago: Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa coliziunea a doua trenuri

Cel putin 33 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din Chicago, informeaza Reuters. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata.

Traficul este oprit pe DN 7 din cauza unui accident: Trei persoane au fost ranite

Traficul este oprit, luni, pe DN 7, din cauza unui accident, potrivit centrului InfoTrafic. Din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea.

Explozie la o instalatie de fabricare de rachete in Turcia: Cel putin patru persoane au fost ranite

O explozie accidentala s-a produs, sambata, intr-o instalatie de fabricare de obuze si rachete de langa Ankara, ranind cel putin patru muncitori, dintre care doi grav. O deflagratie violenta a avut.

Trei damboviteni spulberati intr-un accident rutier, in Sinaia

Trei tineri, doi barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 24 si 27 de ani, si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut in noaptea de duminica spre luni la intrarea in orasul Sinaia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )