Libnet.ro
UNICEF

08:00

ISU Bucuresti: in numai 10 ore, trei persoane au fost ranite, 61 de masini au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vant (FOTO)

B1 B1,
ISU Bucuresti: in numai 10 ore, trei persoane au fost ranite, 61 de masini au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vant (FOTO)

In decursul a 10 ore, in Bucuresti, trei persoane au fost ranite, 61 de autoturisme au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vantul puternic, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe B1

ISU Bucuresti: in numai 10 ore, trei persoane au fost ranite, 61 de masini au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vant

In decursul a 10 ore, in Bucuresti, trei persoane au fost ranite, 61 de autoturisme au fost avariate si 125 de copaci au fost doborati de vantul puternic, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

UPDATE Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatori blocati peste 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, trenurile au avut intarzieri si de peste 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi. UPDATE Trenurile au ajuns in Bucuresti in jurul orei 3 noaptea, unele si cu peste 600 de minute intarziere.

Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatorii sunt blocati de 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, dar si a incompetentei lucratorilor CFR, trenurile au avut intarzieri si de 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi.

Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatori blocati de 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, trenurile au avut intarzieri si de 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi.

UPDATE Un nou episod de cosmar cu CFR-ul: Calatori blocati de 10 ore in trenuri in zona Brasov

Cei care marti au fost nevoiti sa calatoreasca cu trenul pe ruta Brasov-Bucuresti au avut mare ghinion. Din cauza vremii nefavorabile, trenurile au avut intarzieri si de peste 10 ore. Este adevarat ca vremea a fost cu totul uimitoare pentru aceasta perioada a anului, iar ninsoarea este un fenomen cu totul deosebit pentru inceput de octombrie, insa asta nu scuza faptul ca oamenilor nu li s-a oferit nicio posibilitate de a scapa din trenurile care ii tin captivi.

Taifunul Wutip: Cel putin trei persoane au murit in Vietnam

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata si alte 26 au fost ranite la trecerea taifunului Wutip prin centrul Vietnamului, care a provocat, de asemenea, pagube materiale importante, au indicat marti media oficiale, informeaza AFP.

ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN7. O ambulata s-a izbit de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 169+900 de metri, in zona localitatii valcene Budesti. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor .

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs pe DN 1

Trei persoane si-au pierdut viata in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 1, in apropierea statiunii montane Sinaia. Masina in care se aflau persoanele decedate a derapat si s-a izbit frontal de un TIR.

Bilantul dezastrului pe care ploile l-au facut in Bucuresti. Oameni raniti, zeci de masini distruse si copaci doborati de vant

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti informeaza ca, in decurs de sase ore, doua persoane au fost ranite, 31 de autoturisme au fost avariate si 63 de copaci au fost doborati de vantul.

Prahova: O masina s-a izbit de un TIR pe DN1. Trei persoane au murit pe loc

Trei persoane au murit in urma unui accident rutier produs, in noaptea de duminica spre luni, pe DN 1, in apropierea statiunii Sinaia. Soferul unui autoturism care circula dinspre Sinaia catre Ploiesti a .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )