Libnet.ro
UNICEF

15:00

14 august in istorie: Romanii au intrat in Primul Razboi Mondial. Polonezii au intrat in greva

România Liberă România Liberă,
14 august in istorie: Romanii au intrat in Primul Razboi Mondial. Polonezii au intrat in greva

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 14 august . continuă pe România Liberă

Arma care a provocat milioane de morti in Primul Razboi Mondial: carabina Steyr Mannlicher 1895

Primul Razboi Mondial a fost influentat decisiv de carabina Steyr Mannlicher M. 1895, una dintre principalele arme folosite inclusiv de catre Armata Romana. in prezent, este obiect de colectie, putand fi vazuta in mai multe muzee din tara.

Pentru ULTIMA data, Japonia isi cere SCUZE fata de atrocitatile comise in cel de-al doilea Razboi Mondial

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, si-a exprimat durerea profunda pentru actiunile desfasurate de Japonia in cel de-al doilea razboi mondial.

China declara ca fi dorit scuze sincere din partea Japoniei pentru al Doilea Razboi Mondial

China a reactionat vineri la discursul premierului nipon Shinzo Abe, prin care acesta a recunoscut pagubele si suferintele incomensurabile provocate de tara sa in cel de-al Doilea Razboi Mondial, Beijingul.

Reactia Chinei, dupa discursul premierului nipon in care si-a cerut scuze pentru Al Doilea Razboi Mondial

Beijingul a precizat ca si-ar fi dorit scuze sincere fata de statele care au suferit de pe urma agresiunii militare a Japoniei in timul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, dupa discursul premierul nipon Shinzo Abe, prin care acesta a recunoscut pagubele si suferintele incomensurabile provocate de tara sa in timpul razboiului.

Horoscopul zilei - 14 august. Zi de vineri si un weekend interesante

Zi de vineri si un weekend interesante pentru nativii zodiacului, din cauza evenimentelor care vor avea loc in special in a doua parte a zilei. BERBEC horoscopul zilei de vineri, 14 august si pentru weekendZiua de.

O mama si fiica sa, separate in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, s-au regasit

O italianca in varsta de 92 de ani si-a regasit fiica, in varsta de 71 de ani, de care a fost separata la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, relata luni presa italiana, potrivit Le Figaro.

ANM: Codul portocaliu de canicula se restrange la cinci judete, dar e valabil pana vineri, 14 august

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua mesaje de avertizare care vizeaza zilele de joi, 13 august, si vineri, 14 august. Fata de ziua de miercuri, codul portocaliu de canicula se restrange de la.

Horoscop zilnic, 14 august 2015: Scorpionul va avea discutii aprinse in familie

Horoscop zilnic, 14 august 2015. Nativii din mai multe zodii vor avea azi probleme la serviciu, iar Fecioarele s-ar putea indragosti din nou.

HOROSCOP 14 august: Leii simt ca traiesc intr-o lume de vis. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 14 august. Berbecii, taurii, balantele si varsatorii petrec momente frumoase cu persoana iubita, iar gemenii au parte de un weekend minunat alaturi de prieteni sau familie.

Numarul imigrantilor ilegali care au sosit in Europa a ajuns la 237.000. Dimitris Avramopoulos: Este cea mai grava criza a refugiatilor dupa al Doilea Razboi Mondial

Organizatia Internationala pentru Migratie OIM) a anuntat, vineri, ca numarul imigrantilor ilegali care au sosit in Europa de la inceputul anului 2015 a ajuns la 237. De asemenea, comisarul european pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )