Libnet.ro
UNICEF

01:05

14 copii de la o scoala din Pitesti au fost internati cu toxiinfectie alimentara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
14 copii de la o scoala din Pitesti au fost internati cu toxiinfectie alimentara

Directia de Sanatate Publica DSP) si Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) au declansat duminica o ancheta epidemiologica, dupa ce 14 copii de la o scoala din municipiul Pitesti au fost internati in ultimele zile cu toxiinfectie alimentara. continuă pe Ziarul Bursa

11 copii de 7 ani din Pitesti au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara

11 copii de clasele intai si a doua de la o scoala din Pitesti au ajuns la spital, in ultimele 24 de ore, cu simptome de toxiinfectie alimentara. in urma primelor verificari, autoritatile din Arges au stabilit ca toti au mancat, joi, la after-school, branza cu mamaliga si pulpe de pui.

UPDATE: 24 elevi din Pitesti au ajuns in spital cu toxiinfectie alimentara. De vina, niste pulpe de pui

Numarul copiilor internati in spitalele din Arges, cu simptome de toxiinfectie alimentara, a ajuns la 24, iar conducerea scolii unde s-au imbolnavit elevii face apel la parinti sa-i duca pe copii la spital daca au febra. MS sustine ca, potrivit.

Alte doua persoane cu suspiciuni de gripa sezoniera, internate la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti

Alte doua persoane suspectate de gripa sezoniera au fost internate, in ultimele 24 de ore, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Pitesti. Astfel, numarul pacientilor internati a ajuns la noua, insa diagnosticul a fost confirmat la doar doi dintre pacienti.

Incredibil! Scoala din Romania la care iti poti inscrie copilul doar daca unul dintre parinti a absolvit acolo

Un liceu din Timisoara a gasit un criteriu inedit de a-si selecta elevii. Una din conditiile pe care cei care se inscriu in clasa 0 trebuie sa le indeplineasca este ca parintii, bunicii sau tutorii sa fi.

O companie de e-commerce din SUA a fost amendata pentru deficiente in sistemele de aparare in fata atacurilor informatice

Un procesator de plati online din SUA, Dwolla, a fost amendat cu 100. 000 de dolari de o agentie guvernamentala americana, pe motiv ca sistemele sale de aparare in fata atacurilor infirmatice au deficiente. Este prima amenda aplicata de agentia americana CFPB si este un semn ca autoritatile sunt tot mai atente la sistemele de plati online, in contextul in care atacurile informatice risca sa faca tot mai multe victime. Compania amendata nu a fost tinta vreunui atac informatic de proportii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )