Libnet.ro
UNICEF

20:00

15 ani de la atentatele din SUA. Zece lucruri care s-au schimbat dupa 11 septembrie 2001

Adevărul Adevărul,
15 ani de la atentatele din SUA. Zece lucruri care s-au schimbat dupa 11 septembrie 2001

La 15 ani de la cel mai sangeros atac din istoria Statelor Unine, cel asupra Turnurilor Gemene ale World Trade Center din New York si asupra Pentagonului, lumea continua sa suporte consecintele, iar terorismul nu a fost invins. continuă pe Adevărul

Gest revoltator: Un magazin de saltele din Texas si-a facut reclama folosindu-se de implinirea a 15 ani de la atentatele din SUA (VIDEO)

Angajatii unui magazin de saltele din San Antonio, Texas au avut ideea de a se folosi de implinirea a 15 ani de la atentatele teroriste din SUA pentru a-si face reclama, noteaza Adevarul. Ce mod mai.

Obama saluta valorile care definesc americanii, la 15 ani de la atentatele din 11 septembrie

Presedintele american Barack Obama a salutat sambata, intr-un mesaj cu ocazia implinirii a 15 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, valorile si puterea care definesc americanii si le-a adus omagiu celor aproape 3. 000 de oameni care si-au pierdut viata in atacurile teroriste, dar si supravietuitorilor, personalului de interventie in situatii de urgenta si nenumaratilor oameni care de atunci asigura securitatea tarii, relateaza AP.

15 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie din SUA. Marturia unei romance: Dupa ce turnurile au cazut, oamenii aveau privirea fixa, de morti vii

11 septembrie 2001 e una dintre cele mai negre zile ale omenirii. Acum 15 ani, au avut loc atentatele teroriste de la World Trade Center, din New York, soldate cu 2. 996 de morti si 6. 000 de raniti. Adevarul va prezinta povestile a doi romani care au trait pe viu acele momente teribile, dramaturgul Saviana Stanescu si Nicu Benesch, un IT-ist care lucra in cel de-al doilea turn lovit in timpul atentatului.

AFP: La 15 ani dupa atentatele de la 11 septembrie, America este intr-un perpetuu razboi

Data de 11 septembrie 2001 a schimbat pentru totdeauna fata Americii si i-a bulversat diplomatia si politica in domeniul securitatii, SUA ramanand de 15 ani intr-un perpetuu razboi contra terorismului jihadist, fara a reusi insa sa puna capat haosului din Orientul Mijlociu, comenteaza AFP.

9 septembrie in istorie: Soldatii maghiari ucid romani in Ardeal. Osama bin Laden revendica atentatele din SUA

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 9 septembrie .

Se implinesc 15 ani de la atentatele teroriste din SUA: Ce s-a schimbat in lume dupa 11 septembrie 2011 (VIDEO)

Zi trista, duminica, pentru Statele Unite, la 15 ani de la atentatele asupra turnurilor gemene din New York si cladirea Pentagonului. Patru avioane comerciale deturnate de membri ai retelei Al-Qaida au lovit, la.

Se implinesc 15 ani de la atentatele teroriste din SUA: Ce s-a schimbat in lume dupa 11 septembrie 2001 (VIDEO)

Zi trista, duminica, pentru Statele Unite, la 15 ani de la atentatele asupra turnurilor gemene din New York si cladirea Pentagonului. Patru avioane comerciale deturnate de membri ai retelei Al-Qaida au lovit, la.

FOTO + VIDEO. Ziua in care lumea s-a oprit in loc. 15 ani de la atentatele din 11 septembrie. Moment de reculegere in memoria victimelor. Lui Hillary Clinton i s-a facut rau in timpul ceremoniei. Obama: Diversitatea ramane una dintre principalele forte al

Mii de oameni au tinut, duminica, un moment de reculegere in memoria victimelor atentatelor din 11 septembrie 2011, la Ground Zero din New York, ora locala 08. 46 ora Romaniei) .

Ziua in care lumea s-a oprit in loc. 15 ani de la atentatele din 11 septembrie. Cei cinci romani ucisi in Turnurile Gemene din New York, in cele mai grave atacuri teroriste din istorie. A murit atunci si un arhitect de geniu din Republica Moldova

Atentatele de la New York, din 11 septembrie 2001, au ucis peste 3. 000 de persoane. A fost cel mai mare atac terorist din istorie, executat in Statele Unite, de organizatia terorista Al-Qaida. Cinci romani sunt printre cei ucisi in acest atac. Acestea sunt povestile lor.

Dezvaluiri dupa 15 ani de la atentatele din 11 septembrie. Ce a spus George W. Bush cand a aflat de Turnurile Gemene

Au fost dezvaluite transcripturile discutiilor dintre George W. Bush si echipa sa de la bordul avionului Air Force One din acea zi tragica. Transcripturile au fost facute publice de secretarul de presa al fostul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )