Libnet.ro
UNICEF

15:30

Gest revoltator: Un magazin de saltele din Texas si-a facut reclama folosindu-se de implinirea a 15 ani de la atentatele din SUA (VIDEO)

B1 B1,
Gest revoltator: Un magazin de saltele din Texas si-a facut reclama folosindu-se de implinirea a 15 ani de la atentatele din SUA (VIDEO)

Angajatii unui magazin de saltele din San Antonio, Texas au avut ideea de a se folosi de implinirea a 15 ani de la atentatele teroriste din SUA pentru a-si face reclama, noteaza Adevarul. Ce mod mai. continuă pe B1

Atac armat la un liceu din Texas

Doua persoane inarmate sunt cautate de autoritatile americane, dupa ce au deschis focul joi intr-un orasel din Texas, relateaza Itele. Cel putin o persoana a fost impuscata mortal, scrie.

VIDEO Magazin de saltele din Statele Unite, inchis din cauza unei reclame revoltatoare de 11 septembrie

Duminica se implinesc 15 ani de la cele mai sangeroase atacuri teroriste din istoria Statelor Unite, iar un magazin de saltele din San Antonio, Texas s-a gandit ca evenimentul reprezinta si o posibilitate buna de marketing.

Atac armat la un liceu din Texas. Atacatorii sunt cautati de autoritati (FOTO)

Atac armat in SUA! Un liceu dintr-un orasel aflat in vestul statului Texas a fost tinta a doi atacatori. Acestia sunt cautati de autoritati, in timp ce unitatea de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )