Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atac armat la un liceu din Texas

Antena3 Antena3,
Atac armat la un liceu din Texas

Doua persoane inarmate sunt cautate de autoritatile americane, dupa ce au deschis focul joi intr-un orasel din Texas, relateaza Itele. Cel putin o persoana a fost impuscata mortal, scrie. continuă pe Antena3

Atac armat la un liceu din Texas. Atacatorii sunt cautati de autoritati (FOTO)

Atac armat in SUA! Un liceu dintr-un orasel aflat in vestul statului Texas a fost tinta a doi atacatori. Acestia sunt cautati de autoritati, in timp ce unitatea de.

Accident. Doua persoane ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe strada Locomotivei din Calarasi. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta la fata locului miercuri dimineata, la ora 01. 35, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

FOTO. Canada: Doua persoane au murit, dupa ce un elicopter a lovit o linie electrica

Doua persoane au murit, iar o alta a fost ranita, duminica, in provincia Noul Brunswick din estul Canadei, dupa ce un elicopter a lovit o linie de transport a energiei electrice, dupa care s-a prabusit.

Alte doua persoane au fost arestate, in ancheta privind masina suspecta cu butelii de gaz de langa Catedrala Notre-Dame

Numarul persoanelor arestate de autoritatilor franceze in ancheta privind masina cu butelii de gaz, gasita de politie in apropierea catedralei Notre-Dame din Paris, in weekend, a crescut la patru.

Grav accident aerian in Canada. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit, lovind o linie electrica

Grav accident aerian duminica in Canada dupa ce un elicopter s-a prabusit. Elicopterul a lovit o linie de transport a energiei electrice intr-o provincie din estul Canadei, iar in urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )