Libnet.ro
UNICEF

06:00

1.500 de oameni in fata Judecatoriei Vaslui. Catalin Striblea: Ma bucur ca aceasta comunitate are viata si le da o lectie celor care au vorbit urat despre localitatea asta (VIDEO)

B1 B1,
1.500 de oameni in fata Judecatoriei Vaslui. Catalin Striblea: Ma bucur ca aceasta comunitate are viata si le da o lectie celor care au vorbit urat despre localitatea asta (VIDEO)

Catalin Striblea, moderatorul emisiunii Ultimul cuvant, se afla in concediu in aceasta perioada in orasul sau natal, Vaslui, situatie care a coincis cu procesul celor sapte tineri care au violat anul. continuă pe B1

Sutele de oameni adunati in fata Judecatoriei Vaslui au dat deja verdictul pentru cei 7 violatori: Sa fie castrati chimic! Ne e frica pentru fetitele noastre

Sute de oameni stau in fata Judecatoriei Vaslui si asteapta cu sufletul la gura finalizarea procesului si verdictul judecatorilor. Judecata din afara salii de judecata este dura. Multimea cere castrarea chimica si inchisoarea pe viata.

UPDATE Sute de sustinatori ai elevei violate de cei sapte tineri din Valeni striga in fata Judecatoriei Vaslui: Violatorilor, la puscarie pe viata!

Termenul procesului celor sapte violatori din Valeni, stabilit vineri, 14 august, a scos din case zeci de oameni. De la prima ora a zilei, sustinatorii adolescentei violate de sapte barbati s-au adunat in fata Judecatoriei Vaslui.

SCANDAL in fata Judecatoriei Vaslui. Sute de persoane, prezente la procesul celor sapte tineri acuzati de viol

Procesul in care sapte tineri sunt judecati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost suspendat, vineri, la Judecatoria Vaslui, la doar o ora de la inceperea lui, dupa ce unul dintre avocati a solicitat recuzarea judecatorului de sedinta, invocand mediatizarea excesiva a cazului.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )