Libnet.ro
UNICEF

10:30

17% dintre candidatii din Ialomita au promovat bacalaureatul

România Liberă România Liberă,
17% dintre candidatii din Ialomita au promovat bacalaureatul

Sub un sfert dintre absolventii de liceu din judetul Ialomita care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au obtinut media sase, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doar 16,89% dintre candidatii bucuresteni au luat bacalaureatul

Doar 16,89% dintre candidatii bucuresteni care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea de toamna au reusit sa obtina peste 6, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres.

23% dintre candidatii din Prahova au luat peste 6 la bacalaureat

23,22% dintre absolventii de liceu din judetul Prahova care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au reusit sa-l promoveze, informeaza Mediafax.

REZULTATE Bacalaureat de toamna 2014. 16,41% dintre candidatii judetului Arad au promovat examenul maturitatii din a doua etapa

Inainte de contestatii 16, 41 la suta dintre candidatii din Arad au promovat bacalaureatul de toamna inainte de contestatii, conform rezultatelor afisate de Inspectratul Scolar Judetean ISJ), in timp ce la patru licee niciun candidat nu a obtinut media de trecere.

Mures: 31% dintre candidati au promovat bacalaureatul, iar sapte au fost dati afara pentru copiat

31% dintre candidatii din Mures care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au reusit sa obtina media 6, iar sapte absolventi au fost dati afara pentru ca au copiat, informeaza Mediafax.

30% din absolventii din Buzau au promovat bacalaureatul, iar unul a luat 10

Aproximativ 30% dintre candidatii din judetul Buzau care au sustinut examenul debacalaureat in sesiunea de toamna au obtinut peste sase, informeaza Mediafax. Un candidat a reusit chiar sa obtina nota 10 la Limba romana.

24% dintre absolventii din Alba au promovat bacalaureatul. Sase candiati, eliminati pentru copiat

Un sfert din absolventii de liceu din judetul Alba care sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au reusit sa promoveze, relateaza Mediafax.

Ministerul Educatiei: 22,27% dintre candidati au promovat bacalaureatul in sesiunea de toamna

O pondere de 22,27% dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, anunta Ministerul Educatiei Nationale MEN). MEN a centralizat rezultatele candidatilor care au.

REZULTATE Doar 260 de candidati din Teleorman au promovat bacalaureatul. Peste 1000 de absolventi au ratat, din nou examenul

Bacalaureatul s-a dovedit din nou misiune imposibila pentru sute de candidati teleormaneni, absolventi ai seriei curente sau ai seriilor anterioare. Rezultatele partiale ale bacalaureatului de toamna s-au afisat astazi in centrele de examen. Doar 260 de absolventi de clasa a XII-a din Teleorman au reusit sa promoveze examenul maturitatii.

O treime din candidati au promovat Bacalaureatul la Iasi in sesiunea de toamna. Trei absolventi eliminati

Rezultatatele sesiunii din toamna a examenului de bacalaureat sunt mai bune decat cele din toamna anului trecut, anunta reprezentantii ISJ Iasi.

La patru licee din Arad, nici un candidat nu a promovat bacalaureatul

Aproximativ 16% din absolventii din judetul Arad au obtinut peste 6 la examenul de bacalaureat, iar la patru licee, nici un elev nu a obtinut nota de trecere, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )