Libnet.ro
UNICEF

12:30

23% dintre candidatii din Prahova au luat peste 6 la bacalaureat

România Liberă România Liberă,
23% dintre candidatii din Prahova au luat peste 6 la bacalaureat

23,22% dintre absolventii de liceu din judetul Prahova care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au reusit sa-l promoveze, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doar 16,89% dintre candidatii bucuresteni au luat bacalaureatul

Doar 16,89% dintre candidatii bucuresteni care au sustinut examenul de Bacalaureat in sesiunea de toamna au reusit sa obtina peste 6, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres.

17% dintre candidatii din Ialomita au promovat bacalaureatul

Sub un sfert dintre absolventii de liceu din judetul Ialomita care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au obtinut media sase, informeaza Mediafax.

REZULTATE Bacalaureat de toamna 2014. 16,41% dintre candidatii judetului Arad au promovat examenul maturitatii din a doua etapa

Inainte de contestatii 16, 41 la suta dintre candidatii din Arad au promovat bacalaureatul de toamna inainte de contestatii, conform rezultatelor afisate de Inspectratul Scolar Judetean ISJ), in timp ce la patru licee niciun candidat nu a obtinut media de trecere.

24% dintre absolventii din Alba au promovat bacalaureatul. Sase candiati, eliminati pentru copiat

Un sfert din absolventii de liceu din judetul Alba care sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna au reusit sa promoveze, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )