Libnet.ro
UNICEF

10:00

2 hoti din locuinte au fost prinsi dupa o urmarire CA iN FILME prin Bucuresti

Antena3 Antena3,
2 hoti din locuinte au fost prinsi dupa o urmarire CA iN FILME prin Bucuresti

Doi hoti din locuinte, de 42 si 54 de ani, au fost prinsi sambata seara in Capitala, dupa ce politistii i-au blocat in trafic si au tras patru focuri de arma de avertisment pentru a-i opri, informeaza. continuă pe Antena3

Doi hoti din locuinte, opriti cu focuri de arma de politisti, sambata seara in Capitala

Doi hoti din locuinte, de 42 si 54 de ani, au fost prinsi sambata seara in Capitala, dupa ce politistii i-au blocat in trafic si au tras patru focuri de arma de avertisment pentru a-i opri, informeaza Politia Capitalei, citata de Mediafax.

Doi hoti din locuinte, opriti cu focuri de arma de politisti, sambata seara in Capitala

Doi hoti din locuinte, de 42 si 54 de ani, au fost prinsi sambata seara in Capitala, relateaza Mediafax. Politistii i-au blocat in trafic si au tras patru focuri de arma de avertisment pentru a-i opri,.

Hoti de locuinte, opriti cu focuri de arma in Bucuresti

Doi hoti din locuinte, de 42 si 54 de ani, au fost prinsi sambata seara in Capitala, dupa ce politistii i-au blocat in traffic.

Bucuresti: Un tanar de 15 ani a fost ranit dupa ce un copac a cazut pe el

Un tanar de 15 ani a fost ranit, duminica dimineata, dupa ce un copac a cazut pe el pe Soseaua Kiseleff din Capitala. Incidentul s-a produs in jurul orei 5. 00, pe Soseaua Kiseleff, aproape de capatul.

Anuntul NATO care vizeaza Romania. Masura a fost luata dupa alipirea Crimeei la Rusia

Avioanele NATO vor intensifica zborurile de supraveghere deasupra tarii noastre in zilele urmatoare, pentru monitorizarea crizei din Ucraina. Parlamentarii au cerut o intarire a prezentei romanesti in sistemul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )