Libnet.ro
UNICEF

14:01

2 morti si 7 raniti in urma deraierii unui tren in Alpii francezi

Antena3 Antena3,
2 morti si 7 raniti in urma deraierii unui tren in Alpii francezi

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un tren turistic a deraiat in Alpes-de-Haute-Provence, in sudul Frantei, au anuntat pompierii, citati de AFP, conform. continuă pe Antena3

Doi morti si sapte raniti dupa deraierea unui tren turistic in Alpii francezi

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un tren turistic a deraiat in Alpes-de-Haute-Provence, in sudul Frantei. Trenul a lovit o bucata de stanca ce cazuse pe.

Doi morti si noua raniti dupa deraierea unui tren turistic in Alpii francezi

00:Doua persoane, dintre care o rusoaica, au murit si alte noua au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un tren turistic a deraiat intr-o zona cu acces dificil din.

RUSIA. Incendiu de proportii, dupa deraierea unui tren de marfa incarcat cu cisterne cu gaz.

Un tren de marfa care transporta 32 de cisterne de condensat de gaz natural a deraiat miercuri la Kirov, la 900 de kilometri est de Moscova, provocand un incendiu de proportii, dar nu si victime, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, informeaza Mediafax. Trenul a deraiat in jurul orei locale 05. 00 ora Romaniei). Aproximativ zece cisterne au luat foc, determinand evacuarea a peste 400 de persoane care locuiau in imprejurimi, potrivit unui comunicat al .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )