Libnet.ro
UNICEF

09:00

20 persoane necesita ingrijiri medicale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
20 persoane necesita ingrijiri medicale

ACTUALIZARE 14:08 Numarul victimelor in accidentul produs pe DN 7, pe raza comunei Vetel, a ajuns la 20, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, raniti fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Deva si la spitalul municipal din Hunedoara, relateaza Agerpres. *ACTUALIZARE 11:28 Un elicopter smurd a fost directionat la locul accidentului, dar mai apoi a fost redirectionat la Deva, in caz ca starea pacientului grav ranit se inrautateste. Misiunea este in desfasurare, a declarat Raed Arafat, pentru Digi24. *ACTUALIZARE 11:18 Raed Arafad: Sunt 17 persoane transportate la spital, o singura persoana are sub 18 ani, iar o persoana este in stare grava. continuă pe Ziarul Bursa

17 persoane necesita ingrijiri medicale

ACTUALIZARE 11:28 Un elicopter smurd a fost directionat la locul accidentului, dar mai apoi a fost redirectionat la Deva, in caz ca starea pacientului grav ranit se inrautateste. Misiunea este in desfasurare, a declarat Raed Arafat, pentru Digi24. ---- *ACTUALIZARE 11:18 Raed Arafad: Sunt 17 persoane transportate la spital, o singura persoana are sub 18 ani, iar o persoana este in stare grava. ---- Cel putin 15 persoane necesita ingrijiri medicale dupa ce masinile in care se aflau, respectiv un microbuz care ducea copii la un meci de fotbal si o duba de transport marfa, s-au ciocnit in localitatea hunedoreana Vetel, circulatia fiind blocata, potrivit unor surse din presa.

Grav accident de circulatie in judetul Hunedoara! 20 persoane, printre care si un minor, au ajuns la spital (VIDEO)

UPDATE 13:02: Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, in urma accidentului dintre microbuzul si o camioneta, soldat cu 20 de raniti, I. Hunedoara a declansat planul rosu de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )