Libnet.ro
UNICEF

08:30

2014, anul in care liderii PSD au ajuns dupa gratii

România Liberă România Liberă,
2014, anul in care liderii PSD au ajuns dupa gratii

Nu multi s-ar fi asteptat la evenimentele politice care au avut loc anul acesta, in Constanta. Sefii PSD din teritoriu, Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, au ajuns dupa gratii, fiind acuzati de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de mai multe ilegalitati. continuă pe România Liberă

2014, anul in care sudorii au ajuns sa castige mai bine decat profesorii: Nevoia de meseriasi s-a acutizat

Anul 2014 a fost unul neobisnuit din punc de vedere al remuneratiei salariatilor, sudorii ajungand sa castige mai bine decat profesorii. Anul acesta au existat doua mari tendinte pe piata muncii: centrele de.

2014, anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati

2014 este anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati. Fie ca au fost certati cu legea, fie ca au ales sa opteze pentru alte functii, multi demnitari au disparut din lumea politica.

Cele mai de notorietate condamnari ale anului 2014. Cum a bagat justitia spaima in afaceristii si politicienii corupti

Anul 2014 a adus cele mai spectaculoase condamnari la inchisoare in lumea politica si nu numai. Este anul in care justitia a dat cel mai mult de furca oamenilor de afaceri si politicienilor corupti. in 2014 au ajuns dupa gratii nume grele, precum Dan Voiculescu, fostul premier Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vintu, Relu Fenechiu, Sorin Rosca Stanescu, Mihai Nicolaiciuc, George Copos, Gica Popescu, Ioan Becali sau Cristi Borcea.

Topul celor mai rasunatoare condamnari in 2014

Instantele romanesti au dat, in 2014, sute de condamnari, multe fiind de inchisoare cu executare. Printre dosarele solutionate definitiv de magistrati se numara si cele cunoscute ca ICA, Zambaccian si Elodia, in care au fost trimisi dupa gratii Dan Voiculescu, Adrian Nastase si Cristian Cioaca.

Dosarele ICA, Zambaccian si Elodia au adus cele mai sonore condamnari in 2014

Instantele romanesti au dat, in 2014, sute de condamnari, multe fiind de inchisoare cu executare. Printre dosarele solutionate definitiv de magistrati se numara si cele cunoscute ca ICA, Zambaccian si Elodia, in care au fost trimisi dupa gratii Dan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )