Libnet.ro
UNICEF

12:30

JO 2016, lupte: Emilia Alina Vuc, invinsa in optimile de finala ale categoriei 48 kg

Hotnews Hotnews,
 JO 2016, lupte: Emilia Alina Vuc, invinsa in optimile de finala ale categoriei 48 kg

Sportiva Emilia Alina Vuc a fost invinsa, miercuri, in optimile de finala ale categoriei 48 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

OLIMPIADA - Lupte: Alina Vuc, invinsa in primul tur la categoria 48 kg

Luptatoarea romana Alina Vuc a fost invinsa de Vinesh Vinesh India), miercuri, in primul tur la categoria 48 kg, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Vinesh s-a impus clar ic.

inca un esec romanesc la Rio: Alina Vuc, invinsa in primul tur la categoria 48 kg

Ziua si esecul pentru Romania la Jocurile Olimpice!Luptatoarea Alina Vuc a fost invinsa de Vinesh Vinesh India),in primul tur la categoria 48 kg, in cadrul concursului de la Rio.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, invins in sferturile de finala ale categoriei 98 kg

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu a fost invins, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016: Programul din 17 august al sportivilor din Romania - A 12-a zi de intreceri

Emilia Alina Vuc lupte libere) va deschide ziua de intreceri a sportivilor din Romania, in cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Miercuri, 17 august, este a 12-a zi a JO din Brazilia.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu, in sfertuile categoriei 98 de kg

Sportivul roman Alin Alexuc Ciurariu a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.

JO 2016, lupte: Alin Alexuc Ciurariu a ratat medalia de bronz la categoria 98 kg

Luptatorul roman Alin Alexuc Ciurariu a pierdut, marti, meciul pentru medalia de bronz a categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016, lupte: Ion Iulian Panait, invins in calificarile categoriei 66 de kg

Ion Iulian Panait 35 de ani) a fost invins, marti, in calificarile categoriei 66 de kg din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

JO 2016: Alina Rotaru a ratat calificarea in finala la saritura in lungime

Atleta Alina Rotaru a ratat, marti noapte, calificarea in finala la saritura in lungime, dupa ce s-a clasat pe locul 11 in grupa A, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa ce invins-o cu scorul de 6-3, 6-1, pe germana Annika Beck, locul 44 WTA, jucatoare venita din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )