Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Adevărul Adevărul,
Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa ce invins-o cu scorul de 6-3, 6-1, pe germana Annika Beck, locul 44 WTA, jucatoare venita din calificari. continuă pe Adevărul

Victorie fara emotii pentru Simona Halep. Romanca este in optimile turneului de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa victoria clara in fata Annikai Beck. Tenismena a avut nevoie de mai pusin de o ora pentru a se impune in fata.

JO 2016, lupte: Emilia Alina Vuc, invinsa in optimile de finala ale categoriei 48 kg

Sportiva Emilia Alina Vuc a fost invinsa, miercuri, in optimile de finala ale categoriei 48 de kilograme din cadrul concursului de lupte libere de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite News. ro.

Rio 2016: Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat in sferturile de finala ale categoriei 98 kg la lupte

Sportivul Alin Alexuc Ciurariu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Alexuc Ciurariu l-a invins, in optimile de finala, cu scorul de 3-2, pe egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

Simona Halep o invinge pe Annika Beck si se califica in optimile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara probleme in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck 6-3, 6-1/ Halep, in optimile competitiei - Nemiloasa

Simona Halep a aratat multa siguranta in meciul de debut de la Cincinnati turul al doilea), numarul 4 WTA impresionand, miercuri, in primul rand prin modul in care a servit cunoscut fiind faptul ca acesta este un capitol mai slab al sportivei din Constanta). Simona a reusit sapte asi, 24 de lovituri castigatoare si s-a impus in fata jucatoarei Annika Beck Germania - 44 WTA) in doar 55 de minute, scor 6-3, 6-1, calificandu-se astfel in optimi.

Simona Halep, victorie in mai putin de o ora la Cincinnati

Simona Halep a jucat miercuriprimul sau meci la turneul WTA de la Cincinnati, contra jucatoarei Annika Beck si s-a calificat in turul trei dupa o victorie in mai putin de o ora. Simona este favorita numarul 2 de la Cinci, dupa abandonul Serenei Williams, dar este cotata la casele de pariuri cu prima sansa de a castiga turneul, avand o cota de peste 5 pe Betano. com.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Cincinnati. Irina Begu e si ea pe tabloul principal

Simona Halep va juca saptamana viitoare la turneul de la Cincinnati, acolo unde anul trecut a ajuns pana in finala.

Simona Halep le raspunde criticilor: Ei nu realizeaza. Cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, a patra jucatoare din circuitul WTA, s-a dezlantuit la o conferinta de presa organizata la Cincinnati SUA), informeaza ProSport. Halep si-a continuat razboiul pe care il duce de multa.

Simona Halep: Romanii nu stiu cat de mult muncesc. Ei vad doar meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, numarul patru mondial, a acordat un interviu site-ului WTA, in care a vorbit despre decizia de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar si despre cum crede ea ca este perceputa de romani. Lumea nu stie cat de mult muncesc in fiecare zi, cum ma antrenez si joc chiar daca nu ma simt bine. Ei vad doar meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi. Halep a renuntat la JO de la Rio, dar a declarat ca se va pregati pentru editia urmatoare.

Simona Halep le raspunde criticilor: Romanii au impresia ca eu fac shopping, nu isi dau seama cat muncesc

Simona Halep n-a vrut sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza virusului Zika, insa va concura la Cincinnati. Halep a acordat un interviu site-ului WTA in care a vorbit despre dezamagirea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )