Libnet.ro
UNICEF

16:30

JO 2016: Romania a cazut pe 42 in clasamentul pe medalii - SUA, fara rival dupa 11 zile de intreceri

Hotnews Hotnews,
 JO 2016: Romania a cazut pe 42 in clasamentul pe medalii - SUA, fara rival dupa 11 zile de intreceri

Romania a cazut sapte pozitii in clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pana pe locul 42, dupa 11 zile de intreceri. SUA se mentine lider detasat, cu numai putin de 84 de medalii, din care 28 de aur. continuă pe Hotnews

JO 2016: Romania, locul 26 in clasamentul pe medalii - SUA lider al intrecerii de la Rio de Janeiro

Romania a coborat pe locul 26 in clasamentul pe medalii al Jocurilor Olimpice n. r. cu o zi inainte se afla pe 23), dupa opt zile de intreceri. Sambata, delegatia tricolora a cucerit bronzul, prin echipajul feminin de 8+1 in competitia de canotaj.

JO 2016: Romania a coborat pe locul 35 in clasamentul pe medalii, SUA - lider detasat

Romania a coborat trei locuri in clasamentul pe medalii, aflandu-se in acest moment pe locul 35 cu patru medalii castigate). Lider detasat se mentine SUA, cu nu mai putin de 26 de medalii de aur. Podiumul este completat de Marea Britanie si China.

JO 2016: Romania a coborat pe locul 32 in clasamentul pe medalii

Romania a coborat, luni, de pe locul 26 pe 32 in clasamentul pe medalii al Jocurilor Olmpice de la Rio de Janeiro, dupa noua zile de intreceri. Delegatia tricolora a adunat pana acum 4 medalii: una de aur, una de argint si doua de bronz.

Rio 2016: Romania fara medalie la gimnastica dupa 44 ani. Muntean pe 6 la paralele

Record negativ inregistrat de gimnastica romaneasca la Jocurile Olimpice unde, dupa 44 de ani fara intrerupere, nu am obtinut o medalie.

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si este eliminata de la Olimpiada

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi, Romania avea nevoie devictorie a Angolei cu Spania, care nu a mai venit luni dimineata.

MINUT cu MINUT Rio 2016: Romania-Brazilia in ultimul meci din grupa

Romania avea nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

LIVE Rio 2016: Romania-Norvegia in meciul decisiv pentru sferturi (22:40)

Romania are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate duminica seara in meciul cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpuc de handbal feminin.

Rio 2016: Romania pierde cu Norvegia si are sanse minime pentru calificarea in sferturi

Ne-am facut viata grea dupa pierderea primelor doua meciuri din grupa, cu Angola si Brazilia, si am ajuns astfel sa jucam calificarea in sferturi in fata celui mai dificil adversar posibil, Norvegia, o echipa care ne-a invins la limita, scor 28-27, si cu acest rezultat parcursul tricolorelor la Rio ramane la mana rezultatului dintre Angola si Spania. Pentru a merge in sferturi avem nevoie de o victorie a Angolei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )