Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO 2016: tabloul dezastrului se intregeste pentru Romania! Campionul olimpic de la Londra, Alin Moldoveanu, a ratat calificarea in finala

Adevărul Adevărul,
JO 2016: tabloul dezastrului se intregeste pentru Romania! Campionul olimpic de la Londra, Alin Moldoveanu, a ratat calificarea in finala

Alin Moldoveanu, campionul olimpic de la tir sportiv din 2012, a ratat calificarea in finala probei de pusca 10 metri. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Eu nu vad ca Ciolos sau Iohannis se bat pentru Romania

Fostul premier Victor Ponta a vorbit despre presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos, despre care considera ca nu reprezinta si nu fac bine pentru Romania. Totul intr-un context.

Scrisoarea de dragoste a unui irlandez pentru Romania: N-am mai primit un astfel de ajutor la niciun hotel din lume

Irlandezul John Mullins a petrecut o luna in Romania, alaturi de partenera sa, Margaret Linehan, unde a fost impresionat de peisaje, de mancarea si vinul foarte bune si ieftine, dar mai ales de.

JO 2016. Esec dureros pentru Romania la Olimpiada

Scrimera Ana-Maria Popescu este singura reprezentanta a tarii noastre calificata, sambata, in optimile de finala ale probei individuale feminine de spada de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro,.

OLIMPIADA. Primul esec pentru Romania la RIO 2016

Scrimera romana Simona Pop a fost invinsa de Leonora MacKinnon Canada) cu scorul de 15-10, sambata, in primul tur al probei individuale feminine de spada, la Jocurile Olimpice de la Rio de.

Handbal: infrangere rusinoasa pentru Romania, la Rio

Nationala feminina de handbal a Romaniei, medaliata cu bronz la Mondialul de anul trecut, a fost invinsa fara drept de apel de Angola cu scorul de 23-19 11-9), sambata, in primul sau meci din Grupa A, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

PSD a avut doar premieri care au facut lucruri bune pentru Romania Dragnea: Luam in calcul serios motiunea de cenzura

Luam in calcul serios motiunea de cenzura, a declarat Liviu Dragnea, care a precizat ca va avea luni o discutie cu Tariceanu chiar pe aceasta tema. Voi avea o intalnire cu domnul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )