Libnet.ro
UNICEF

07:30

2024 Profilului

Libnet Ro
Bacalaureat 2024: Rata de participare de 97,8% la proba la alegere

Bacalaureat 2024: Rata de participare de 97,8% la proba la alegere

Rata de participare la proba la alegere a profilului si a specializarii - proba E. d) - din cadrul examenului national de bacalaureat sesiunea iunie - iulie 2024), desfasurata joi a inregistrat nivelul de 97,8%, fiind prezenti 125. 221 de candidati dintr-un total de 128. 055 de candidati inscrisi - toate promotiile - pentru a o sustine.

Bacalaureat 2024. Subiectele si baremele la Chimie. Cum trebuiau rezolvate cerintele

Examenul de Bacalaureat 2024 a continuat joi, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului, cea la Chimie. Pentru majoritatea absolventilor de clasa a XII-a, aceasta este ultima proba a examenului maturitatii.

Bacalaureat 2024. Subiectele si baremele la Economie. Cum trebuiau rezolvate cerintele

Examenul de Bacalaureat 2024 a continuat joi, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului, cea la Economie. Pentru majoritatea absolventilor de clasa a XII-a, aceasta este ultima proba a examenului maturitatii.

Bacalaureat 2024. Subiectele si baremele la Filosofie. Ce le-a picat elevilor

Examenul de Bacalaureat 2024 a continuat joi, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului, cea la Filosofie. Pentru majoritatea absolventilor de clasa a XII-a, aceasta este ultima proba a examenului maturitatii.

Bacalaureat 2024. Subiectele si baremele la Sociologie. Ce au avut de rezolvat elevii

Examenul de Bacalaureat 2024 a continuat joi, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului, cea la Sociologie. Pentru majoritatea absolventilor de clasa a XII-a, aceasta este ultima proba a examenului maturitatii.

Bacalaureat 2024, subiectele si baremul de corectare la Fizica. Profesor: Ma astept la multe note de 10. A fost cea mai usoara varianta din ultimii ani

Examenul de Bacalaureat 2024 a continuat joi, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului. Pentru majoritatea absolventilor de clasa a XII-a, aceasta este ultima proba a examenului maturitatii.

BAC 2024: Subiecte si bareme la logica, economie, sociologie, psihologie si filosofie

Elevii de clasa a XII-a si a XIII-a au sustinut, pe 4 iulie, a trei proba scrisa la Examenul de Bacalaureat 2024. Este vorba despre proba la alegere a profilului si specializarii. Cei de la profilul uman au avut de optat intre geografie si suita de.

BAC 2024: Subiecte si bareme la biologie, chimie, fizica si informatica

Absolventii de clasa a XII-a si a XIII-a au sustinut, pe 4 iulie, a treia proba scrisa la Examenul de Bacalaureat 2024. Este vorba despre proba la alegere a profilului si specializarii. Absolventii de la profilul real au putut alege intre biologie,.

Bacalaureat 2024. Subiectele la Psihologie. Elevii au avut de argumentat tipul temperamental al scriitorului Ion Luca Caragiale

Bacalaureat 2024, proba la alegere a profilului. Subiectele la Psihologie au aparut si ele in spatiul online, inainte de publicarea ofciala pe siteul Ministerului Educatiei. Iata ce au primit elevii.

Bacalaureat 2024, proba la Informatica. Ce au avut de rezolvat elevii

Examenul de Bacalaureat 2024 a continuat joi, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului. Absolventii claselor a XII-a de la real au avut de ales intre Fizica, Chimie, Biologie si Informatica. Iata ce au avut candidatii de rezolvat la Informatica.

Subiectele la Geografie, de la Bacalaureat 2024, au ajuns pe internet la putin timp dupa accesul in salile de examen

Elevii de clasa a XII-a sustin astazi, 4 iulie, proba la alegere a profilului si specializarii din cadrul examenului de Bacalaureat 2024. Si de aceasta data, la putin timp dupa accesul in salile de clasa, subiectele au aparut pe internet.

Bacalaureat 2024, proba la Geografie. Elevii au primit sporul natural in Europa. Se va lua usor o nota mare

Examenul de Bacalaureat 2024 continua joi, 4 iulie, cu proba la alegere a profilului. Absolventii de liceu care au dat examen la Geografie au primit subiecte de dificultate medie, a declarat pentru Adevarul profesorul de Geografie Ioan Marculet.

Au aparut primele subiecte la Geografie de la Bacalaureat 2024. Ce au primit elevii la examen

Absolventii de clasa a XII-asustinastazi, 4iulie, proba la alegere a profilului si specializarii din cadrul examenului de Bacalaureat 2024. Subiectele si baremul vor fipublicate pe pagina.

Subiectele la Geografie de la Bacalaureat 2024. Ce au primit elevii la examen

Absolventii de clasa a XII-asustinastazi, 4iulie, proba la alegere a profilului si specializarii din cadrul examenului de Bacalaureat 2024. Subiectele si baremul vor fipublicate pe pagina.

Subiecte BAC 2024 Geografie, Psihologie, Filosofie, Logica, Economie, Fizica, Chimie, Biologie si Informatica. Ce le-a picat elevilor la proba scrisa la alegere

Subiecte BAC 2024. Absolventii claselor a XII-a sustin astazi, 4 iulie 2024, ultima proba scrisa din examenul de BAC, cea la alegere a profilului. Prin urmare, candidatii vor sustine examene la Geografie, Logica, Psihologie, Economie, Filosofie, Sociologie, Fizica, Chimie, Biologie si Informatica. Subiecte BAC 2024, proba la alegere Update 4 iulie, ora 13. Au fost .

Bacalaureat 2024: Absolventii de liceu sustin azi ultima proba scrisa a examenului

Ultima proba scrisa de la Bacalaureat 2024 este programata joi, 4 iulie. Examenul incepe la ora 09:00, iar elevii au la dispozitie trei ore pentru a rezolva subiectele. Subiectele si baremele la BAC 2024, publicate oficial dupa ora 15:00 Examenul de bacalaureat 2024 se termina joi, cu ultima proba scrisa, cea la alegere a profilului. Astfel, candidatii la BAC 2024 vor sustine ultimele examene la Geografie, Logica, Psihologie, Economie, Filosofie, Sociologie, Fizica, Chimie, Biologie si Informatica.

LIVE TEXT. Bacalaureat 2024. S-a incheiat proba la alegere a profilului. Subiectele la Biologie, Geografie, Logica si Informatica

Examenul de Bacalaureat 2024 continua astazi cu proba la alegere a profilului. Elevii de la real pot sustine examen la fizica, chimie, biologie sau informatica. Cei de la uman ar putea sustine la geografie, filosofie, logica, economie, psihologie sau sociologie.

Bacalaureat 2024. Baremele si subiectele la Matematica |DOCUMENT

Ministerul Educatiei a facut publice subiectele si baremele de evaluare si notare a lucrarilor liceenilor la Matematica. Absolventii claselor a XII-a au sustinut marti, 2 iulie, a doua proba, cea obligatorie a profilului.

Bacalaureat 2024. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Istorie

Marti, 02 iulie, elevii a sustinut proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2024. Candidatii au avut la dispozitie trei ore sa rezolve subiectele la Istorie. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Istorie .

Bacalaureat 2024. Au aparut subiectele la Matematica, specializarea Stiintele naturii

Absolventii de liceu care s-au inscris la Bacalaureatul 2024 au sustinut marti, 2 iulie, a doua proba, cea obligatorie a profilului. Ce subiecte au primit elevii la specializarea Stiintele Naturii.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )