Libnet.ro
UNICEF

01:05

2024 Spania

Libnet Ro
Cat costa rechizitele scolare in Europa: Italia si Spania platesc cel mai mult

Cat costa rechizitele scolare in Europa: Italia si Spania platesc cel mai mult

O regiune din Spania te plateste 15.000 de euro pentru a te muta acolo, daca lucrezi de la distanta

Romania va instala panouri solare peste capacitatea a doua rectoare nucleare. in Spania, principala sursa de producere a electricitatii este energia fotovoltaica

Romania va instala, in 2024, fotovoltaice de 1. 620 MW, adica de trei ori mai mult decat anul trecut. Cu toate acestea, nu ne apropiem de exemplul Spaniei, unde panourile solare au devenit principala sursa de producere a electricitatii. Creste productie energiei solare in Romania Pana la finalul acestui an, prin programul REPowerEU, Romania va instala fotovoltaice de circa 1. 620 MW, dintre care 1. 590 MW sunt instalati de beneficiari care nu sunt prosumatori. Astfel, capacitatea energetica o va depasi pe cea a doua reactoare nucleare de la Cernavoda, scrie Hotnews.

Vrei sa primesti 15.000 de euro ca sa te muti in Spania? Un oras ofera aceasta suma oricui, inclusiv romanilor

Cat este darul la nunta in Spania in 2024. Sumele pe care le pun spaniolii in plic pentru miri

Darul de nunta creste de la an la an, direct proportional cu cheltuielile pentru organizarea acestui eveniment. Obiceiul de a pune bani in plic nu este specific doar tarii noastre, ci se practica si in alte locuri din Europa. Cati bani trebuie sa pui in plic daca esti invitat la o nunta in Spania, de .

Spania, campioana olimpica la fotbal

La mai putin de o luna dupa castigarea EURO 2024, Spania a devenit si campioana olimpica la fotbal, in competitia masculina.

Spania este campioana olimpica la fotbal, dupa ce a invins Franta in prelungiri

Spania a devenit campioana olimpica la fotbal dupa ce a invins Franta, vineri, cu scorul de 5-3, dupa prelungiri. Cele doua echipe erau la egalitate, scor 3-3, dupa cele doua reprize. in prelungi, insa,.

Spania, campioana olimpica la fotbal. Finala fabuloasa la Paris, contra Frantei, cu 8 goluri si rasturnari incredibile de scor

Ibericii, un nou succes dupa cel de la Euro 2024.

Surplex si TBAuctions: Cu forte unite pe piata europeana

TBAuctions, cea mai importanta platforma de licitatii B2B multibrand din Europa, este in cursul actiunii Surplex. incheierea tranzactiei a fost efectuata la data de 7 august 2024. This miscare strategica va permite TBAuctions sa accelereze cresterea pe noi piete precum Polonia, Portugalia, Romania, Republica Ceha, Ungaria si Serbia. in plus, prezenta TBAuctions in Germania, Spania si Italia va fi consolidata, iar expertiza sa sectoriala in prelucrarea metalelor si a lemnului va fi extins.

Morata si Rodri, suspendati pentru ca au scandat Gibraltarul este spaniol dupa castigarea EURO 2024

Capitanul Spaniei, Alvaro Morata, si coechipierul sau Rodri au primit din partea UEFA o suspendare de un meci din cauza ca au scandat Gibraltarul este spaniol la festivitatile organizate dupa castigarea EURO 2024, potrivit BBC. Asociatia de Fotbal din Gibraltar GFA) a depus o plangere oficiala dupa scenele de la festivitatile din Spania. Forul spune ca a observat natura extrem de provocatoare si ofensatoare a manifestarilor de la eveniment.

JO: Spania este prima finalista a turneului masculin de fotbal

Echipa nationala olimpica de fotbal masculin a Spaniei a invins luni, la Marsilia, scor 2-1, echipa nationala olimpica a Marocului si s-a calificat in finala turneului de fotbal de la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Cocaina si canabis, aduse din Spania cu autocarul, in colete. Traficanti, printre pasagerii din autocar

Procurorii DIICOT Valcea, in colaborare cu politistii de frontiera, au reusit sa destructureze o retea de trafic international de droguri de risc si mare risc. Marti, 31 iulie 2024, trei suspecti au fost arestati preventiv dupa ce au fost prinsi in flagrant.

Spania invinge Grecia lui Giannis Antetokounmpo si ramane in cursa pentru sferturi

Invinse in prima etapa, echipele Spaniei si Greciei s-au infruntat, marti, in etapa secunda a grupelor la turneul olimpic de baschet la Paris.

Baschet: Un spaniol a intrat in istoria Jocurilor Olimpice

Spania a debutat cu o infrangere in turneul masculin olimpic de baschet, dar pentru Rudy Fernandez meciul pierdut contra Australiei 92-80) va ramane in istorie.

Un val de caldura a adus temperaturi record in Spania. Termometrele au indicat 45 de grade Celsius

Spania este sufocata de caldura din ultima perioada. Un val de caldura a adus temperaturi record, miercuri la pranz inregistrandu-se 45 de grade intr-un oras din provincia Sevilla. Temperaturi de 45 de grade Celsius in Spania, in iulie 2024 Luna iulie este considerata una dintre cele mai calde din istoria meteo a Europei. La mijloc de iulie au fost inregistrate 43 de grade in Balcani.

Argentina, Spania si Franta debuteaza in turneul de fotbal de la Paris

Sportul rege da startul in avans competitiei verii de la Paris, cu mai multe meciuri programate, miercuri, 24 iulie.

Atac terorist dejucat la finala Euro 2024, de la Berlin. Dezvaluirile politiei germane

Extremistii Statului Islamic au planuit un atentat in timpul meciului Spania - Anglia.

Bilete de avion la preturi reduse cu 40% pentru destinatii din Grecia, Turcia si Spania, oferite de o un operator aerian

Compania aeriana cu capital 100% romanesc AnimaWings a anuntat ca ofera o reducere de 40% la biletele de avion operate in aceasta vara, pentru rezervarile efectuate in perioada 18 - 31 iulie 2024, pe rutele selectate din Grecia, Turcia si Spania.

Romania a urcat doua pozitii in clasamentul FIFA

Nationala de fotbal a Romaniei a urcat doua pozitii dupa participarea la Euro 2024 si se afla pe locul 45 in clasamentul FIFA dat publicitatii joi. Argentina, campioana mondiala, continua sa conduca in ierarhie, iar Spania, campioana Europei, a urcat cinci locuri si este acum pe trei.

Marea zi a lui Mbappe, astazi la Real Madrd. A vorbit in spaniola la prezentare

Dupa ce a ratat singur cu portarul golul egalarii contra Spaniei tragand la cinci metri peste bara transversala, in semifinala Frantei de lala EURO 2024, Kylian Mbappe a fost prezentat astazi la Real Madrid.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )