Libnet.ro
UNICEF

00:08

25 de scoli din Brasov vor functiona, in acest an scolar, fara sa aiba o asistenta medicala

România Liberă România Liberă,
25 de scoli din Brasov vor functiona, in acest an scolar, fara sa aiba o asistenta medicala

25 de scoli din judetul Brasov nu vor beneficia de asistenta medicala in noul an scolar, din cauza numarului insuficient de cadre medicale, informeaza Mediafax. Astfel, in Brasov sunt doar 45 de cadre medicale, in timp ce numarul minim necesar este 130. continuă pe România Liberă

25 de scoli din Brasov nu vor avea asistenta medicala, fiind necesare cel putin 65 de cadre

25 de scoli din judetul Brasov nu vor avea asigurata asistenta medicala in anul scolar 2014-2015, fiind disponibile doar 45 de cadre medicale, adica 34% din necesarul de 130 de medici.

Un liceu si o scoala din Brasov vor fi reabilitate termic cu fonduri elvetiene

Ambasada Elvetiei a anuntat, zilele trecute, Primaria Brasov, ca proiectul de reabilitare termica a celor doua unitati scolare cuprinse in proiectul depus de municipalitate pentru obtinerea finantarii prin Programul de Cooperare Elvetiano - Roman a fost aprobat, a declarat, ieri, primarul George Scripcaru.

Administratorii Prodlacta Brasov vor putea participa la sedinte prin intermediul Skype

Actionarii companiei brasovene Prodlacta, firma controlata de concernul JLC din Republica Moldova, au fost convocati pe data de 8 octombrie pentru a aproba modificarea actului constitutiv, in sensul ca membrii Consiliului de Administratie al producatorului brasovean de lactate pot participa la sedinte si prin intermediul mijlocului de comunicare la distanta Skype, se arata intr-un convocator remis Bursei de Valori Bucuresti.

Judecatorii iCCJ care vor face parte din BEC vor fi desemnati prin tragere la sorti

Judecatorii instantei supreme care vor face parte din Biroul Electoral Central la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi desemnati prin tragere la sorti, vineri, in sedinta publica, anunta.

Pierdut si gasit: doi tineri din Cluj vor sa sparga granitele cu un dispozitiv de localizare

Alexandru Chis 27 de ani) si Andrei Vig 30 de ani), doi tineri antreprenori din Cluj, urmaresc sa lanseze la nivel international Tintag www. tint. ag ), un dispozitiv pentru localizare reincarcabil, eficient in a localiza obiectele pierdute, ratacite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )