Libnet.ro
UNICEF

14:00

250.000 de doze de vaccin din China au ajuns la Chisinau

Adevărul Adevărul,
250.000 de doze de vaccin din China au ajuns la Chisinau

150 de mii de doze de vaccin Sinopharm, donate de Republica Populara Chineza, dar si 100 de mii de doze de vaccin Sinovac, procurate de Republica Moldova, au ajuns in dimineata zilei de astazi, 27 aprilie, la Chisinau. Odata cu acest lot de vaccinuri, a ajuns si un lot de echipamente medicale, la fel, donate de partea chineza, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Three Gorges Renewables - asteptata sa fie cea mai mare listare din China, in 2021

Compania este detinuta de China Three Gorges, cea mai mare societate din domeniul hidroenergetic din lume, respectiv cea mai mare firma de energie curata din China * Societatile din China continentala si Hong Kong au strans un record de 6,6 miliarde de dolari prin IPO-uri lansate in SUA, anul acesta China Three Gorges Renewables Group Co. , divizie a China Three Gorges Corp. , este pregatita pentru lansarea unei oferte publice initiale IPO) care ar putea fi cea mai mare din tara asiatica, in acest an, conform Bloomberg.

O furtuna de nisip a inghitit un oras din China

Un imens nor de nisip inghite locuinte, cladiri si fabrici, intr-un impresionant fenomen meteorologic observat in China, in provincia Gansu nord-vest), si cauzeaza poluare si accidente rutiere, .

Containere din China, incarcate cu becuri cu incandescenta neconforme, oprite in Portul Constanta

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratori ai Serviciului Combaterea Criminali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )