Libnet.ro
UNICEF

10:00

26 iunie: Romania sarbatoreste Ziua Drapelului National

România Liberă România Liberă,
26 iunie: Romania sarbatoreste Ziua Drapelului National

Data de 26 iunie, sarbatorita in Romania drept Ziua Drapelului National, va fi marcata, vineri, in cele mai importante localitati ale tarii. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

Premierul interimar Gabriel Oprea a transmis joi un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca fiecare roman trebuie sa dovedeasca atasament fata de valorile nationale, mai ales cand provocarile externe.

Circulatie restrictionata de Ziua Drapelului National. Ce strazi vor fi inchise

Circulatia rutiera va fi restrictionata vineri, pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta, in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului cu ocazia Zilei Drapelului National.

Horoscop zilnic, 26 iunie 2015. Balantele sunt extrem de sensibile

Horoscop zilnic, 26 iunie 2015. Cumpatarea pare sa fie cea mai buna solutie pentru a trece peste provocarile acestei zile, indiferent de zona in care poate sa apara probleme.

HOROSCOP 26 iunie: Viata amoroasa a sagetatorilor devine mai interesanta. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 26 iunie. Gemenii si racii fac progrese in cariera sau in viata personala, iar leii si balantele isi indeplinesc un vis.

Contestatia in anulare facuta de DNA in cazul Rarinca, discutata de Curtea de Apel pe 26 iunie

Contestatia in anulare facuta de Directia Nationala Anticoruptie in cazul Marianei Rarinca se va lua in discutie de judecatorii Curtii de Apel pe 26 iunie, termenul fiind amanat, informeaza B1 TV. Aceasta .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )