Libnet.ro
UNICEF

12:00

Circulatie restrictionata de Ziua Drapelului National. Ce strazi vor fi inchise

România Liberă România Liberă,
Circulatie restrictionata de Ziua Drapelului National. Ce strazi vor fi inchise

Circulatia rutiera va fi restrictionata vineri, pe Calea Victoriei, intre strada Dem I. Dobrescu si bulevardul Regina Elisabeta, in timpul ceremoniei organizate in Piata Tricolorului cu ocazia Zilei Drapelului National. continuă pe România Liberă

26 iunie: Romania sarbatoreste Ziua Drapelului National

Data de 26 iunie, sarbatorita in Romania drept Ziua Drapelului National, va fi marcata, vineri, in cele mai importante localitati ale tarii.

Gabriel Oprea, mesaj pentru Ziua Drapelului National: Tricolorul a fost martorul devenirii noastre ca stat si ca natiune

Premierul interimar Gabriel Oprea a transmis joi un mesaj de Ziua Drapelului National, spunand ca fiecare roman trebuie sa dovedeasca atasament fata de valorile nationale, mai ales cand provocarile externe.

Circulatie restrictionata pe Autostrada Soarelui, in weekend, pentru masinile de peste 3,5 tone

Masinile de peste 3,5 tone vor avea interdictie sa circule, in zilele de vineri, sambata si duminica, intre anumite ore, din 1 iulie pana in 31 august, aceleasi restrictii fiind aplicate si pe DN 39 Agigea-Mangalia si DN 22C Murfatlar-Cernavoda, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )