Libnet.ro
UNICEF

22:30

27 ianuarie, Ziua Internationala de Comemorare a Holocaustului. Presedintele Iohannis decoreaza marti supravietuitori ai Holocaustului

Hotnews Hotnews,
 27 ianuarie, Ziua Internationala de Comemorare a Holocaustului. Presedintele Iohannis decoreaza marti supravietuitori ai Holocaustului

Ziua de 27 ianuarie inseamna sfarsitul Holocaustului si eliberarea lagarelor de concentrare naziste Auschwitz-Birkenau din Polonia de catre trupele sovietice in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Nu este cunoscut numarul exact al evreilor ucisi in Holocaust, solutia finala a problemei evreiesti, dar cifra cel mai frecvent notata de istorici este de sase milioane. Televiziunea Romana transmite in direct, marti, incepand cu ora 10. 00, ceremoniile impresionante la Auschwitz. Marele absent este presedintele rus Vladimir Putin. continuă pe Hotnews

Ziua Internationala de Comemorare a Holocaustului. Vocile eliberatorilor, un tribut adus celor care au vazut si povestit ce au gasit in lagarele de exterminare

Pentru al treilea an consecutiv, asociatia Tikvah organizeaza manifestari dedicate Zilei Internationale de Comemorare a Holocaustului. Manifestarea principala va avea loc marti, 27 ianuarie, in sala Traian Mosoiu a Primariei Oradea si face parte dintr-un proiect mai amplu al asociatiei, intitulat Vocile eliberatorilor.

Presedintele Iohannis la primul test major. Ce probleme ridica demisia lui Maior

George Maior a demisionat, marti, 27 ianuarie, de la sefia SRI din cauza unor iesiri, atacuri si amenintari inacceptabile impotriva Curtii Constitutionale, dupa ce judecatorii au picat pe rand asa-numitele Legi Big Brother. A incheiat prost opt ani de mandat reusit, cu reforme insitutionale dificile, cu performanta si aprecieri exprimate deschis din partea partenerilor externi, culminand cu desemnarea Romaniei de catre NATO ca leading state pe cyber defence in Ucraina.

Iohannis a decorat supravietuitoare ale Holocaustului. Presedintele a propus un moment de reculegere

Presedintele Klaus Iohannis a acordat, astazi, sapte decoratii unor femei care au supravietuit Holocaustului. Trei dintre ele au fost prezente la ceremonia de la Cotroceni, care s-a incheiat cu un moment de reculegere.

MACRO NEWSLETTER 27 ianuarie 2015

Increderea mediului de afaceri din Germania a crescut peste asteptari in ianuarie 2015, conform datelor de la institutul Ifo.

Emisiunea din data de Marti, 27 Ianuarie 2015

Emisiunea din data de Marti, 27 Ianuarie 2015

Emisiunea din data de Marti, 27 Ianuarie 2015

Emisiunea din data de Marti, 27 Ianuarie 2015

GALERIE FOTO. Presedintele Iohannis, in vizita la CNSAS

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat,luni, depozitele cu arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii de la Popesti-Leordeni. foto: presidency. ro .

Presedintele Iohannis se intalneste cu Zgonea si Tariceanu pe 2 februarie

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni saptamana viitoare, pe 2 februarie, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, temele de discutie referindu-se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )