Libnet.ro
UNICEF

00:08

Presedintele Iohannis se intalneste cu Zgonea si Tariceanu pe 2 februarie

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis se intalneste cu Zgonea si Tariceanu pe 2 februarie

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni saptamana viitoare, pe 2 februarie, cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, temele de discutie referindu-se. continuă pe Antena3

Oficiali din MAI, decorati de presedintele Iohannis cu ocazia Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu prilejul Zilei Unirii, decretele de decorare cu Ordinul Steaua Romaniei a secretarului de stat in MAI, Ilie Botos, a sefului Politiei Romane, Petre Toba, a.

Protestatarii impotriva poluarii din Sebes au pregatit o petitie cu aproape 5000 de semnaturi pentru presedintele Iohannis

Asociatiile care organizeaza protestele impotriva instalatiilor de productie formaldehida de pe platforma industriala Kronospan Sebes au transmis presedintelui Klaus Iohannis o petitie prin care solicita masuri concrete privind reducerea poluarii in oras. Petitia a fost semnata de aproape 5. 000 de locuitori din Sebes si localitatile apropiate.

GALERIE FOTO. Presedintele Iohannis, in vizita la CNSAS

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat,luni, depozitele cu arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii de la Popesti-Leordeni. foto: presidency. ro .

Presedintele Iohannis viziteaza, luni, depozitele de arhiva ale CNSAS

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa viziteze, luni, depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) de la Popesti Leordeni.

Presedintele Iohannis viziteaza luni depozitele de arhiva ale CNSAS de la Popesti Leordeni

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa viziteze, luni, depozitele de arhiva ale Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) de la Popesti Leordeni. Anuntul in acest.

Presedintele Iohannis, intrevedere cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu pe tema crizei francului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea.

VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu Mugur Isarescu despre francul elvetian

Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis, multumit de activitatea procurorilor DNA: Coruptia e o amenintare pe care vreau sa o tratez

Klaus Iohannis sustine activitatea procurorilor DNA si se arata multumit de ritmul in care anchetatorii vor sa aduca in fata instantelor politicienii corupti. Presedintele si-a propus ca la final de mandat s.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )