Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficiali din MAI, decorati de presedintele Iohannis cu ocazia Zilei Unirii

Antena3 Antena3,
Oficiali din MAI, decorati de presedintele Iohannis cu ocazia Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu prilejul Zilei Unirii, decretele de decorare cu Ordinul Steaua Romaniei a secretarului de stat in MAI, Ilie Botos, a sefului Politiei Romane, Petre Toba, a. continuă pe Antena3

Iohannis a decorat mai multi oficiali din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, cu prilejul Zilei Unirii, decretele de decorare cu Ordinul Steaua Romaniei a secretarului de stat in MAI, Ilie Botos, a sefului Politiei Romane, Petre Toba, a sefului Jandarmeriei, Mircea Olaru, dar si a sefului Politiei de Frontiera si a sefului DGA.

Mai multi oficiali ai MAI, printre care Ilie Botos si Petre Toba, decorati de Klaus Iohannis cu ordinul Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, vineri, mai multi oficial ai Ministerului Afacerilor Interne, la propunerea ministrului Gabriel Oprea. Printre cei decorati se regasesc seful Politiei Romane, Petre Toba,.

Cati bani are in conturi presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si-a postat, luni, pe site-ul Administratiei Prezidentiale declaratia de avere. Fata de cea de la preluarea mandatului, Iohannis are in cont 26. 000 de lei mai mult decat in precedenta declaratie de avere.

Presedintele Iohannis, intrevedere cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu pe tema crizei francului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea.

Presedintele Iohannis, multumit de activitatea procurorilor DNA: Coruptia e o amenintare pe care vreau sa o tratez

Klaus Iohannis sustine activitatea procurorilor DNA si se arata multumit de ritmul in care anchetatorii vor sa aduca in fata instantelor politicienii corupti. Presedintele si-a propus ca la final de mandat s.

Presedintele Iohannis, mesaj pe Facebook despre reusitele sale dupa o luna de mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a scris, miercuri, pe Facebook, despre demersurile pe care le-a facut in prima luna de mandat, el aratand ca a parcurs primii pasi institutionali catre proiectul Romania lucrului.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu premierul Ponta, la Cotroceni, pentru a discuta despre criza francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta perioada si situatia internationala.

VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu Mugur Isarescu despre francul elvetian

Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )