Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu Mugur Isarescu despre francul elvetian

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu Mugur Isarescu despre francul elvetian

Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis a discutat cu Mugur Isarescu despre francul elvetian

Presedintele Iohannis, mesaj pe Facebook despre reusitele sale dupa o luna de mandat la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a scris, miercuri, pe Facebook, despre demersurile pe care le-a facut in prima luna de mandat, el aratand ca a parcurs primii pasi institutionali catre proiectul Romania lucrului.

Presedintele Iohannis, intrevedere cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu pe tema crizei francului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu: Subiectul principal al discutiei, aprecierea francului elvetian

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. in cadrul.

Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema crizei francului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea francului elvetian, cat si opiniile.

Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema crizei francului elvetian

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea francului elvetian, cat si opiniile expertilor pe aceasta tema.

VIDEO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Mugur Ciuvica, despre dosarul Flota: E o chestie la care ma asteptam

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, a vorbit joi, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, despre anuntul DNA de clasare al dosarului Flota. Dosarul Flota a fost inchis prin 2005,.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu premierul Ponta, la Cotroceni, pentru a discuta despre criza francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta perioada si situatia internationala.

Cati bani are in conturi presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis si-a postat, luni, pe site-ul Administratiei Prezidentiale declaratia de avere. Fata de cea de la preluarea mandatului, Iohannis are in cont 26. 000 de lei mai mult decat in precedenta declaratie de avere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )