Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema crizei francului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema crizei francului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea francului elvetian, cat si opiniile. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema crizei francului elvetian

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea francului elvetian, cat si opiniile expertilor pe aceasta tema.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu: Subiectul principal al discutiei, aprecierea francului elvetian

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri, cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. in cadrul.

Presedintele Iohannis, intrevedere cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu pe tema crizei francului

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu premierul Ponta, la Cotroceni, pentru a discuta despre criza francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta perioada si situatia internationala.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

VIDEO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta pentru a discuta despre situatia francului elvetian

Presedintele Iohannis s-a intalnit, marti, cu premierul Ponta pentru a discuta pe tema cresterii francului elvetian. Totodata, presedintele a discutat cu primul ministru si despre situatia internationala a.

Isarescu s-a intalnit cu Iohannis la Cotroceni

Actualizare 14:49 Presedintele Klaus Iohannis a discutat, astazi, la Palatul Cotroceni, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, despre politica monetara actuala. Cei doi oficiali au adus in discutie situatia creata de aprecierea francului elvetian si opiniile expertilor pe aceasta tema, potrivit unui comunicat al Presedintiei. * Andreea Paul: Solutia este reducerea semnificativa a dobanzilor la creditele in CHF de catre banci * Dan Suciu BNR) ii raspunde Andreei Paul: O interzicere a creditarii in franci ar fi presupus un interventionism demn de alte epoci mai putin liberale * Millennium Bank Romania reduce cu 1,5 puncte procentuale marja de dobanda la creditele in CHF, pe o perioada de trei luni.

VIDEO. Presedintele Iohannis a discutat cu Mugur Isarescu despre francul elvetian

Klaus Iohannis s-a intalnit, vineri, cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Palatul Cotroceni, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )