Libnet.ro
UNICEF

13:00

2.742 de semnaturi intre Piedone si o candidatura

România Liberă România Liberă,
2.742 de semnaturi intre Piedone si o candidatura

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis definitiv ca fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, nu poate candida pentru un nou mandat, pe baza dosarului depus. continuă pe România Liberă

Piedone, dupa respingerea candidaturii de catre Tribunalul Bucuresti: Strang din nou semnaturi, merg pana la capat!

Cristian Popescu-Piedone, a carui candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa marti de catre Tribunalul Bucuresti, a anuntat, pe o retea de socializare, ca nu renunta la candidatura, vrand sa demareze o noua campanie de strangere de semnaturi de sustinere a candidaturii sale.

CCR a primit sesizarea formulata de jurnalistul Liviu Avram la Tribunalul Bucuresti, cu privire la Lega alegerilor locale

Curtea Constitutionala a Romaniei a primit exceptia de neconstitutionalitate a unor prevederi din Legea alegerilor locale, ridicata la Tribunalul Bucuresti.

Judecatori: Piedone a luat semnaturi de la minori pentru candidatura la Primarie

Tribunalul Bucuresti a anulat 2. 526 de semnaturi de sustinere pentru candidatura lui Cristian- Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4. Acesta este motivul pentru care magistratii i-au respins candidatura. Piedone insa nu se lasa si sustine ca va lupta pana la capat. Drept urmare, politicanul a decis sa nu mai candideze ca independent.

O noua legatura intre Piedone si Colectiv: O pista pe care procurorii nu au mers inca

Anuntul lui Cristian Popescu Piedone, mi-am depus candidatura pentru Primaria Sectorului 4, redeschide discutia felului in care autoritatile au ascuns adevarul despre contributia lor la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )