Libnet.ro
UNICEF

11:30

3,472 tone de carne suspecta de salmonella au fost retrase din Suceava

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
3,472 tone de carne suspecta de salmonella au fost retrase din Suceava

O cantitate de 3,472 de kilograme de carne de pui congelata provenind de la Avicola Calarasi si retrasa de la comercializare din Selgros Suceava urmeaza sa fie incinerata dupa ce in urma analizelor a fost depistata salmonella, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

3,4 tone de carne suspecta de salmonella ar fi fost retrase din Suceava

O cantitate de 3,4 tone de carne de pui suspecta de salmonella ar fi fost retrasa din jude and tul Suceava, arata sursele de presa.

Carne cu salmonella, retrasa din magazinele din Suceava.

Aproximativ 3. 5 tone de carne de pui congelata, provenind de la Avicola Calarasi si retrasa de la comercializare din Selgros Suceava, urmeaza sa fie incinerata dupa ce in urma analizelor a fost depistata salmonella. Citeste si: SALMONELA: Inca TREI TONE de carne de pasare de la de Avicola Calarasi, retrase din magazine Potrivit unui comunicat de presa transmis, miercuri, de reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Suceava, in urma analizelor facute pe probe .

Rezultatul analizelor: 3,4 tone de carne de pui cu Salmonella, la Selgros Suceava

Reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) au anutat rezultatele pentru carnea de pui retrasa din Selgros Suceava: este vorba despre Salmonella.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )