Libnet.ro
UNICEF

12:30

3,5 milioane de euro pentru somerii de la Mechel Campia Turzii, aprobati azi in Comisia de buget a PE

Adevărul Adevărul,
3,5 milioane de euro pentru somerii de la Mechel Campia Turzii, aprobati azi in Comisia de buget a PE

Comsia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat astazi raportul europarlamentarului PMP, Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,75 de milioane de euro pentru sprijinirea angajatilor disponibilizati de la combinatul Mechel din Campia Turzii. continuă pe Adevărul

3,57 milioane de euro pentru somerii din Campia Turzii

Muncitorii disponibilizati de la combinatul siderurgic Mechel din Campia Turzii, vor primi ajutor din Fondul european de ajustare la globalizare FEAG) pentru a gasi noi locuri de munca, ca urmare a propunerilor aprobate joi de Comisia pentru bugete din Parlamentul European. Ajutorul urmeaza a fi aprobat in plenul Parlamentului si de Consiliul de ministri al Uniunii Europene.

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

16 milioane euro pentru modernizarea semafoarelor din Capitala

Serviciile de mentenanta, reparatii si modernizare a instalatiilor si echipamentelor pentru managementul traficului rutier in Capitala ar urma sa coste 16,1 milioane euro, potrivit unui anunt al Administratiei Strazilor Bucuresti, pentru contractarea acestor servicii.

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finantarea unor cladiri de birouri

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3. Finantarea acordata de BCR include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru AFI Park 2 si un imprumut de dezvoltare de 15.

ONG . 9,7 milioane euro pentru societatea civila

Organizatiile neguvernamentale din Romania pot realiza programe de 9,7 milioane de euro daca acceseaza cea de-a doua sesiune de finantare deschisa de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile FDSC) prin Fondul ONG.

UE sprijina cu 3,5 milioane de euro somerii de la Mechel Campia Turzii

Comisia pentru Bugete a Parlamentului European a aprobat astazi raportul eurodeputatului PMP, Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,57 de milioane de euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel din Campia Turzii, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Bani de la UE pentru fostii angajati de la Mechel Campia Turzii: 3,7 milioane de euro pentru conversie profesionala

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, joi, raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel. Cea mai mare parte a acestora va fi folosita pentru infiintarea unei cooperative sociale la Campia Turzii.

Comisia pentru bugete a PE aproba un ajutor de 3,57 mil euro pentru fostii angajati de la Mechel

Comisia pentru bugete a Parlamentului European a aprobat, joi, raportul eurodeputatului PMP Siegfried Muresan, prin care vor fi alocate 3,57 milioane euro pentru sprijinirea lucratorilor disponibilizati de la combinatul Mechel.

UE aloca 10 milioane de euro pentru extinderea gazoductului Iasi-Ungheni pana la Chisinau

Uniunea Europeana va oferi in acest an un suport financiar de 11,6 milioane de euro pentru reformarea sectorul energetic din Republica Moldova, iar la anul alte 10 milioane de euro pentru constructia conductei Ungheni-Chisinau, anunta Ministerul Economiei.

BEI acorda CEC Bank un imprumut de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda CEC Bank un imprumut de 100 milioane euro pentru cofinantarea proiectelor IMM-urilor, intreprinderilor de dimensiune medie si administratiilor publice locale din industrie, servicii, turism si infrastructura, arata un comunicat remis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )