Libnet.ro
UNICEF

22:00

30 de milioane de oameni din lume sunt SCLAVII zilelor noastre. Aproape 25.000 se afla in Romania!

Antena3 Antena3,
30 de milioane de oameni din lume sunt SCLAVII zilelor noastre. Aproape 25.000 se afla in Romania!

Sclavia moderna exista si are cote alaramante. The Global Slavery Index a furnizat un raport socant, care estimeaza ca aproape 30 de milioane de oameni din intreaga lume traiesc in postura de sclavi. Indicele,. continuă pe Antena3

Unul dintrei cei mai puternici oameni din lume, la un pas de a fi ucis cu un defribilator

Fostul vicepresedinte american Dick Cheney a dezvaluit pentru o televiziune ca functia wireless a defibrilatorului sau cardiac a fost dezactivata pentru a impiedica teroristii sa il manipuleze, in timp ce.

Lichiditate de circa 9,30 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9,30 milioane lei circa 2,09 milioane euro).

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari CHELTUIELI MILITARE din lume. Unde se afla Romania.

Bugetul de aparare al Statelor Unite reprezinta peste 35% din totalul cheltuielilor militare la nivel mondial. Acesta nu este singurul aspect uimitor care reiese din clasamentul tarilor cu cele mai mari bugete de aparare din lume, asa cum a fost publicat pe site-ul globalfirepower. com. In top 20 state cu cele mai mari cheltuieli militare de pe Glob se afla cateva tari a caror prezenta o sa va surprinda, in timp ce alte tari pe care v-ati astepta sa le vedeti incluse in top se afla departe de .

Turistii au votat. Care sunt cele mai slab cotate aeroporturi din lume

Cel mai mare aeroport din Philipine, Manila, a fost votat pentru a doua oara drept cel mai slab cotat aeroport din lume, potrivit cititorilor site-ului de calatorii Guide to Sleeping at Airports , scrie Telegraph. co. uk .

Fiecare tara este cea mai buna din lume la ceva. Vezi cu ce le ia fata Romania celorlalte state!

Fiecare tara este cea mai buna in ceva. In Marea Britanie, de exemplu, sunt cele mai multe grupari fasciste din lume, scrie Huffington Post.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

Silvester Stallone, inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume

Silvester Stallone ajunge sa fie inchis alaturi de cei mai periculosi criminali din lume. Pentru rolul sau din Escape Plan: Testul Suprem actorul trebuie sa gaseasca o solutie pentru a evada dintr-una din cele mai securizate inchisori din lume, supranumita Mormantul.

S-a VOTAT, iar rezultatul i-a surprins pe multi. Care este cel mai BUN oras din lume

Conde Nast Traveler a publicat castigatorii celei de-a 26 a editii a Readers Choice Awards. in 2013 printre cele mai bune destinatii din lume se numara orase care i-au luat prin surprindere pe expertii care.

Rezultat surprinzator: Care este cea mai buna destinatie turistica din lume

Conde Nast Traveler a publicat castigatorii celei de-a 26 a editii a Readers Choice Awards. in 2013 printre cele mai bune destinatii din lume se numara orase care i-au luat prin surprindere pe expertii care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )